>
Foto: gemeente Rotterdam

Zomertip! Bezoek het Rotterdam Makers District (RDM)

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het Rotterdam Makers District bestaat uit de twee gebieden RDM en M4H. Je kunt kiezen voor vijf verschillende tours: innovatie, architectuur & historie op, RDM, bezoek M4H en kom meer te weten over de transformatie van dit (oud)havengebied, of doe de rondleiding door het héle Makers District.

RDM laat je rondleiden door dé plek voor innovatie in de haven - waar vroeger schepen als de ‘Rotterdam’ van de Holland-Amerika Lijn werden gebouwd en onderzeeërs van de helling gleden.  RDM is nu dé plek voor innovatie in de haven. Je kunt kiezen voor vijf verschillende tours: innovatie, architectuur & historie, RDM, M4H of het héle Makers District.

Als oud-RDM’er, Rotterdammer, innovator of geïnteresseerde in innovatie in onderwijs, techniek of de haven mag u een rondleiding op RDM Rotterdam niet missen. Onderwijs, onderzoek en bedrijven werken hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een plek die je gezien en ervaren moet hebben!

In M4H ben je in de meest vooruitstrevende stadshaven van Rotterdam. Een gebied in transformatie, tussen haven en stad. In M4H maakt maritieme en industriële geschiedenis plaats voor creativiteit, ondernemerschap en technologie. In de lege loodsen, fabriekshallen en havengebouwen krijgen experiment, creatie en groei volop de ruimte. In de rondleiding krijg je het complete verhaal over de transformatie van het gebied, van de maritieme en industriële geschiedenis, architectuur en monumenten, tot de nieuwe invulling door ondernemers in de creatieve sector en innovatieve maakindustrie.

Kijk op de website van RDM voor meer informatie en het boeken van een rondleiding.