>
Foto: Rotterdamse Ondernemersprijs

Schrijf je in voor de Rotterdamse Ondernemersprijs!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ben jij ondernemer en zet je je in voor de regio Rotterdam? Verdient jouw team wel een prijs voor het harde werk dat het elke dag verzet? Schrijf je dan in voor de Rotterdamse Ondernemersprijs (ROP).

De regio Rotterdam barst van de ondernemers. Om inspirerende en innovatieve ondernemers te belonen, is er de ROP. De onderscheiding wordt dit jaar voor de 35e keer uitgereikt aan de beste ondernemer uit Rotterdam en omstreken. Een jury beoordeelt de inzendingen. Ze kijkt onder meer naar of ondernemers de regio benutten, in het buitenland handelen of op een bijzondere manier kansen creëren.

Helloprint ging er vorig jaar met de Rotterdamse Ondernemersprijs vandoor. Volgens Hans Scheffer, medeoprichter van het bedrijf, is het geweldig om te winnen. ‘Het is een prachtige kapstok voor ons internationale, maar Rotterdamse team, om nog gemotiveerder aan de slag te gaan. Ook in het aantrekken van talent naar ons bedrijf is de ROP een mooie uiting om de professionaliteit van onze onderneming te laten zien.’

Bedrijven kunnen zich tot 23 augustus inschrijven op de website van de ROP. Wie wint, wordt op 18 november bekendgemaakt in poppodium Annabel.