>

Oproep Rotterdamse Ondernemersprijs 2018

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jury zoekt grensverleggende ondernemers!

Burgemeester Aboutaleb zei het eerder al:
"Ondernemers zijn vaak bescheiden over wat ze bereikt hebben. Die nuchterheid is typerend voor onze regio, maar de verhalen en ervaringen van deze ondernemers zijn inspirerend en verdienen het gehoord en beloond te worden."

Tijd om deel te nemen aan de Rotterdamse Ondernemersprijs! Want deze prijs vertelt uw verhaal. Het verhaal achter de ondernemer, over gemaakte keuzes, getoond lef en behaalde resultaten. Omdat uw verhaal anderen inspireert en omdat goed ondernemerschap gevierd mag worden.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg? Zeker, herkenbaar… Toch levert deelname aan de ondernemersprijs meer op dan u wellicht denkt. Harald Swinkels, oprichter NLE (winnaar ROP 2014) herkent de bescheidenheid: "De huidige tijd vraagt van een ondernemer dat je aan je klanten, medewerkers en handelspartners vertelt wat je doet, waarom je dat doet en ook hoe goed je dat doet. Zodat al deze partijen écht betrokken raken bij je onderneming. Dat draagt bij aan je succes en is niet onbescheiden, het getuigt van slim ondernemerschap."

Ton van Welie, Ortec Finance (winnaar ROP 2013) is het daar roerend mee eens: "De essentie van deze prijs is om goed ondernemerschap in het zonnetje zetten, zodat de betrokkenen trots kunnen zijn en het inspiratie geeft voor nieuw ondernemerschap. Ik kijk uit naar de kandidaten van dit jaar."

Een jury van zeer ervaren ondernemers kijkt uit naar uw deelname. Is benieuwd naar uw verhaal. Bent u die grensverleggende ondernemer die de jury zoekt? Wie weet staat u dan op 19 november op het podium. In het spotlicht. Net als Tuinderij Vers uit Brielle vorig jaar, met trotse medewerkers.

Kijk op de website voor deelnamecriteria en meld u aan! Inschrijven kan tot 24 augustus.