Rotterdam Groeit: ondernemers helpen elkaar groeien

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tijdens Rotterdam Groeit helpen ondernemers elkaar om hun volgende groeistap te zetten. Onder andere door met elkaar en experts in gesprek te gaan over groeiambities, kansen en uitdagingen.

Rotterdam Groeit is een samenwerking van NlGroeit, Up!Rotterdam, Gemeente Delft en Gemeente Den Haag en vindt plaats op 10 december, in Bluecity op de maasboulevard in Rotterdam.

Maar liefst 45,3% van de ondernemers in Rotterdam groeit niet of langzaam door, terwijl dit soort bedrijven heel waardevol zijn voor de nieuwe economie. Wethouder Kathmann (Economie) is een van de sprekers tijdens Rotterdam Groeit: ‘Innovatieve en groeiende ondernemers zorgen voor werkgelegenheid en nieuwe manieren om duurzaam te ondernemen. Daarom ondersteunen we deze ondernemers om door te groeien. Up!Rotterdam helpt die ondernemers daarin op verschillende manieren. Een van de manieren is om samen met NLGroeit, Rotterdam Groeit te organiseren.’ Tijdens het event Rotterdam Groeit gaan MKB-ondernemers uit de provincie Zuid-Holland, met minimaal één miljoen omzet per jaar gaan in gesprek met ondernemers die net een stapje verder zijn, een mentor. 

Aangenaam kennis te maken

Ondernemers met groeipotentie maken kennis met succesvolle ondernemers. Dagvoorzitter Kees de Jong is ondernemer, investeerder, spreker, mentor en schrijver en spreekt regelmatig over groei. Pieter Zwart van Coolblue en Faizal Siddiqui van CruiseReizen.nl delen hun ondernemersverhaal op het podium. In 1999 richtte Pieter Zwart Coolblue op samen met Paul de Jong en Bart Kuijpers. Ooit begonnen als studentenbedrijf, nu is het een snelgroeiend e-commercebedrijf met 11 fysieke winkels in Nederland en België. Er zijn meer dan 3.000 Coolblue'ers werkzaam. De eerste winkel werd in 2003 in Rotterdam geopend.

Verslaafd aan het concept

CruiseReizen.nl is de snelst groeiende reisorganisatie met zeecruises als specialisme en is gevestigd in Rotterdam. In 2010 begonnen de twee vrienden Faizal Siddiqui en Sebastiaan Schild vanuit een zolderkamer aan een boekingswebsite voor alle sauna's en wellnesscentra. De site groeide uit naar de grootste boekingswebsite van Nederland en België. Na een scheepsbezoek in het Duitse Papenburg en cruisevakantie raakte Faizal verslaafd aan het cruiseconcept. Omdat het in die tijd niet gemakkelijk was een cruise te boeken, bouwden Faizal en zijn team CruiseReizen.nl.

Over NLGroeit

NlGroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. We helpen ondernemers doorgroeien met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt. Dat doen we door events te organiseren en door de juiste mensen bij elkaar aan tafel te zetten. Het doel is ondernemers te laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. Rotterdam Groeit vindt plaats van 16.00 tot 20.15 uur, in BlueCity op de Maasboulevard in Rotterdam. Er is volop gelegenheid om te netwerken. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via nlgroeit.nl. NlGroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, NLevator en NL2025.

Naar het evenement.