Rotterdam verwelkomt Urban Future 2024

  • Inhoudstype:
    • Nieuws

Dinsdagavond 4 juni vond in het Stadhuis van Rotterdam een feestelijke receptie plaats ter verwelkoming van Urban Future 2024. Rotterdam is tijdens deze conferentie het bruisende centrum van de wereld voor mensen die steden duurzamer maken. Rotterdam is trots om Urban Future een podium te bieden om kennis en ervaring te delen en om steden duurzamer en leefbaarder te maken.

Receptie Stadhuis Urban Future 2024
Fotografie gemeente Rotterdam, Laura-anne Grimbergen

Urban Future vindt plaats van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 juni in Rotterdam Ahoy en biedt een uitgebreid programma met maar liefst 270 sprekers, 100 partners, 65 sessies, 35 excursies en 20 nevenevenementen. Hiermee krijgen de deelnemers een rijke en diverse ervaring aangeboden, waarbij de vraag centraal staat: Hoe maken we, samen, onze steden beter en duurzamer?

Stad van actie en innovatie

Tijdens de receptie werden de gasten verwelkomd met een inspirerende avond vol muziek, poëzie en levendige gesprekken met hun vakgenoten uit alle werelddelen. Toespraken werden gehouden door burgemeester Aboutaleb en wethouder Zeegers. De wethouder benadrukte: “Rotterdam is een stad van actie en innovatie, waar experimenteren en pionieren centraal staan.”

Klaar voor een duurzame toekomst

Urban Future 2024 belooft een evenement te zijn waar ideeën worden uitgewisseld en oplossingen worden gevonden om onze steden klaar te maken voor een duurzame toekomst. Rotterdam kijkt uit naar de inspirerende dagen die komen en de waardevolle inzichten die de conferentie oplevert.

Meer weten?

Is jouw zaak al klaar voor de toekomst? Kom naar Urban Future!

Programma van Urban Future

Deel deze pagina