Rotterdamse horeca op de kaart: een middag vol ideeën en inspiratie

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Horeca

Maandag 3 november stond in het teken van de Rotterdamse horeca tijdens de Kennis- en Netwerksessie Horeca: Rotterdamse horeca op de kaart. Ondernemers, partners en stadsvertegenwoordigers kwamen samen voor een middag vol gesprekken, nieuwe inzichten en concrete ideeën over hoe we Rotterdam als horecastad verder kunnen versterken.

© Rhalda Jansen Fotografie

Onder leiding van moderator Nychenda Fecunda gingen wethouder Robert Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur), Kim Heinen (Rotterdam Partners), Lisanne de Groot (Maassilo / Now&Wow Club, KHN Rotterdam) en Gijsbregt Brouwer (De Buik van Rotterdam) in gesprek over de toekomst van de Rotterdamse horeca. Ze bespraken kansen voor groei, samenwerking, promotie en innovatie en hoe we die samen kunnen benutten.

Inspirerende voorbeelden uit de stad

Ook verschillende ondernemers deelden hun ervaringen en verhalen.
Michelle Wilderom & Paula Hoorn (North Sea Round Town) en Thomas Tournier, Pim Struijk & Joy Medina (Silbar) vertelden hoe zij met creativiteit, samenwerking en doorzettingsvermogen hun ideeën tot leven brachten. Hun verhalen waren een bron van inspiratie voor iedereen in de zaal.

Samen bouwen aan een sterke horecastad

De middag liet zien hoeveel energie, kennis en ambitie er leeft binnen de Rotterdamse horeca. Ondernemers wisselden ervaringen uit, dachten mee over de toekomst en kwamen met frisse ideeën om Rotterdam nog beter op de kaart te zetten als bruisende horecastad.

Proef de sfeer of spot jezelf

/
© Rhalda Jansen Fotografie
© Rhalda Jansen Fotografie
© Rhalda Jansen Fotografie
/

Ook meedenken?

Was je er (niet) bij en heb je nog goede ideeën over hoe we Rotterdam als horecastad verder kunnen versterken? Deel ze met ons via ondernemen010@rotterdam.nl of laat van je horen via onze social kanalen!

Deel deze pagina