Dit zijn de Rotterdamse Zakenvrouwen van 2019

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Drie vrouwen en gala kleding houden bokaal vast

In een overvolle Burgerzaal van het stadhuis zijn woensdagavond 10 april de Rotterdamse Zakenvrouw Awards uitgereikt. De prijzen gingen naar Nan Su van Dutch Sino Business Promotions,  Marieke Pijler van Brand Density en Graciëlla van Hamersveld van Closure.

De awards in drie categorieën werden dit jaar uitgereikt door wethouder Barbara Kathmann en de opening werd verzorgd door Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Curaçao Eunice Eisden.

Chinese Rotterdamse

In de categorie Zakenvrouw Met Personeel ging de award naar Nan Su, eigenaar van het in Rotterdam gevestigde Dutch Sino Business Promotions. Ze kwam op haar 19e naar Nederland voor een studie in International Business. Daarna startte Nan met haar zakenpartner, Dutch Sino Business Promotions (DSBP). Een bedrijf dat klanten in China of in Nederland begeleid in het behalen van concrete resultaten, door middel van advies, vertaling, training en/of business support. Op dit moment biedt DSBP in de regio Rotterdam werk aan zo’n 10 mensen. Tot de finalisten voor de Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel behoorden ook Karin van Elten van Glazenwasserij van Elten en Emily Ansenk, directeur van Kunsthal Rotterdam.

Online marketing en merkstrateeg

In de Categorie Zakenvrouw Zonder Personeel nam winnaar Marieke Pijler het op tegen Mahesvari Autar van DesiYUP en Birgit van der Heide van Babs Oppasservice. Pijler is een online marketing en merkstrateeg. Met haar bedrijf Brand Density helpt zij ondernemers en marketing/communicatie professionals op het gebied van online groei. Dat doet zij met trainingen, strategie en coaching.

Platform voor nabestaanden

Winnaar in de categorie Aanstormend Talent was Graciëlla van Hamersveld Zij was samen met Suzanne Knegt van RotterTram en Pauline Calmez van Netwerk Nieuw Rotterdam geselecteerd al finalist. Van Hamersveld is eigenaar van het platform Closure.

Veel gestemd

Het bestuur van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw is verheugd te zien dat er ook dit jaar weer veelvuldig voorgedragen en gestemd is. Ruim 3100 Rotterdammers kozen hun favoriet. Deze publieksstemmen werden meegenomen als waardefactor voor wat betreft publieke impact. Het juryoordeel was uiteindelijk doorslaggevend bij het bepalen van de winnaars. Per award is een jury samengesteld.

Meer informatie

De organisatie van de zakenvrouwverkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw. Met de Zakenvrouw van het Jaar Awards in Rotterdam willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar ook andere vrouwelijke ondernemers stimuleren zichzelf te ontwikkelen en op de kaart te zetten.