Foto: Gemeente Rotterdam

Stadmakerscongres 2019: programma-update

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aanstaande vrijdag 8 november vindt de 6e editie van het Stadmakerscongres 2019 (SMC19) plaats: dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte van het stadmaken in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. Het programma van het SMC19 is rond. Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad is welkom!

 

Nieuwe perspectieven op goede groei van de stad

SMC19 maakt ruimte voor nieuwe perspectieven op de goede groei van de stad en zoekt naar de lijnen waarlangs ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkeling van Rotterdam vorm krijgt. Van Vreewijk tot Alexander en van M4H tot het Eiland van Brienenoord werken initiatiefnemers aan workshops, gesprekken, lezingen en tours. Het programma van het SMC19 is rond met onder meer: Guest Urban Critic Alexander D’Hooghe, de lancering van de Big Five, de talkshow Knopen in Beweging en de samenwerking met partners Open Rotterdam en Vers Beton: Studio Stadmaken!

 

Programma-update

Hier download je het blokkenschema van het programma SMC19. De redactie van SMC19 heeft het programma ook voor je onder elkaar gezet met een korte toelichting. Een toelichting op de programmaonderdelen vind je ook online.

 

Aanmelden wachtlijst

Let op! De deelnemerslijst van SMC19 is met meer dan 1500 aanmeldingen helemaal gevuld. Aanmelden voor de wachtlijst kan wel via de website. Mocht er een plek vrijkomen word je voor donderdag 7 november 12.00 uur geïnformeerd door Architectuur Instituut Rotterdam (AIR), de organisator van het SMC.