Starten in 010: Gedrag Als Inpiratie

  • Inhoudstype:
    • Interview
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap

Karina Bliek is kindertolk en gedragsvertaler. In haar vak vertaalt ze het gedrag van een kind naar een boodschap voor de ouder of opvoeder. Karina startte haar onderneming 1,5 jaar geleden en kwam terecht bij onze Ondernermersbalie. Een goede start voor Karina. In de reeks Starten in 010 zie je hoe een start bij de Ondernemersbalie jou ook verder kan helpen.

Karina Bliek van Gedrag Als Inspiatie in de reeks Starten in 010.
Karina Bliek ©  gemeente Rotterdam

Starten in 010

Karina geeft individuele sessies aan volwassenen en workshops op scholen en kinderdagverblijven. Gedrag Als Inspiratie is gevestigd in Schiedam en 1,5 jaar geleden gestart. Na haar inschrijving bij de Kamer van Koophandel kwam Karina bij onze Ondernemersbalie terecht.

Ondernemersbalie

Bij de Ondernemersbalie kon Karina met haar vragen terecht. Ze kreeg daar ook gericht advies om aan haar netwerk te bouwen en tips voor een goede start van haar onderneming. Ondanks dat ondernemerschap voor Karina soms betekent dat zij zich afvraagt waar zij aan begonnen is, brengt het ondernemerschap haar inmiddels zoveel goeds. Zoals doen wat Karina zelf het liefste doet en dat geeft haar zoveel vrijheid.

Tips voor andere ondernemers

Andere ondernemers wil Karina vooral aansporen om vragen te stellen en langs te gaan. Daardoor kom je erachter wat je als ondernemer kunt doen.

Ondernemerschap is voor mij: in mijn eigen tijd doen wat ik het liefste doe”

Karina Bliek – Gedrag Als Inspiratie

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Starten in 010

Er komt als startende ondernemer veel op je af. Ondernemen010 helpt je graag op weg om vanuit jouw persoonlijke situatie een bedrijf te starten. En bijvoorbeeld digitalisering vanaf het begin slim en concreet aan te pakken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Kijk rond op onze website om jouw droom uit de startblokken te krijgen. Starten doe je in 010 met Ondernemen010.

Ondernemersbalie

Startende én gevestigde ondernemers kunnen voor al hun vragen terecht bij de Ondernemersbalie. De medewerkers helpen je graag verder met uw vraag over ondernemen in Rotterdam de regio. De Ondernemersbalie is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Je vindt de Ondernemersbalie op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel (Blaak 40). Daarnaast is het team van de Ondernemersbalie ook telefonisch (9.00 -17.00 uur) en per mail bereikbaar.

Ook een goed verhaal? Dan zoeken we jou!

Bij Ondernemen010 zijn we altijd op zoek naar verhalen uit onze mooie stad. Rotterdamse ondernemers met een ‘goed verhaal’, dat als inspiratie voor andere ondernemers kan dienen, vertellen op onze website en socials hun verhaal. Zo maken we het samen in Rotterdam. Heb jij of ken jij een Rotterdamse ondernemer met een goed verhaal? Denk jij dat je andere ondernemers kunt inspireren en verder kan helpen? We komen graag met je in contact! Meld je aan via ondernemen010@rotterdam.nl

Deel deze pagina