Starten in 010: Quardin

  • Inhoudstype:
    • Interview
  • Thema’s:
    • Cultuur

Doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt, daar kan Fariesh Abdoelrahman van Quardin over meepraten. Hij startte zijn onderneming bij onze Ondernemersbalie en zet zich nu in om jongeren hun talent te laten ontdekken. Een goede start voor Quardin. In de reeks Starten in 010 zie je hoe een start bij de Ondernemersbalie jou ook verder kan helpen.

Fariesh Abdoelrahman van Quardin.

Starten in 010

Quardin is een platform voor talentontwikkeling. Het brengt jongeren bij elkaar met als doel om hun zelfstandigheid, zelfverantwoordelijkheid en zelfvertrouwen te vergroten. De missie van Quardin is: een gezicht geven aan de jongeren-community, op een positieve manier. En de jongeren in hun kracht zetten en iedereen laten zien wat zij in hun mars hebben. Quardin werkt hiervoor samen met bibliotheken en zet zich in voor mentale gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap, waarbij cultuur centraal staat. Zo organiseert Quardin schrijverskampen, geeft seminars en workshops en beschikken ze over een eigen studiobox.

Ondernemersbalie

Twee jaar geleden kwam Fariesh via een Google-zoekactie terecht bij onze Ondernemersbalie. Als starter komen er natuurlijk veel zaken op je af. Dat roept ook veel vragen op. En dan weet je niet direct waar je met je vragen terecht kunt. De collega van de Ondernemersbalie kon Fariesh met al zijn vragen in contact brengen met verschillende partijen in de stad.

De Ondernemersbalie heeft mij doorverwezen naar verschillende partijen in de stad.

– Fariesh Abdoelrahman, Quardin

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Ondernemerstip

Fariesh wil andere ondernemers graag meegeven om te onderzoeken wat je passie is en daarvan uit te gaan. Hij wil graag aan andere ondernemers meegeven om ervoor te zorgen geld vrij te maken voor datgeen waar jij als ondernemer enthousiast van wordt en zonder problemen een uur eerder je bed uitkomt.

Als je iets doet wat je leuk vindt en wat je voldoening geeft, doet dat heel veel voor jou als persoon.

– Fariesh Abdoelrahman, Quardin

Starten in 010

Er komt als startende ondernemer veel op je af. Ondernemen010 helpt je graag op weg om vanuit jouw persoonlijke situatie een bedrijf te starten. En bijvoorbeeld digitalisering vanaf het begin slim en concreet aan te pakken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Kijk rond op onze website om jouw droom uit de startblokken te krijgen. Starten doe je in 010 met Ondernemen010.

Ondernemersbalie

Startende én gevestigde ondernemers kunnen voor al hun vragen terecht bij de Ondernemersbalie. De medewerkers helpen je graag verder met uw vraag over ondernemen in Rotterdam de regio. De Ondernemersbalie is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Je vindt de Ondernemersbalie op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel (Blaak 40). Daarnaast is het team van de Ondernemersbalie ook telefonisch (9.00 -17.00 uur) en per mail bereikbaar.

Ook een goed verhaal? Dan zoeken we jou!

Bij Ondernemen010 zijn we altijd op zoek naar verhalen uit onze mooie stad. Rotterdamse ondernemers met een ‘goed verhaal’, dat als inspiratie voor andere ondernemers kan dienen, vertellen op onze website en socials hun verhaal. Zo maken we het samen in Rotterdam. Heb jij of ken jij een Rotterdamse ondernemer met een goed verhaal? Denk jij dat je andere ondernemers kunt inspireren en verder kan helpen? We komen graag met je in contact! Meld je aan via ondernemen010@rotterdam.nl

Deel deze pagina