>

STartup in Residence programma nu ook van start in Zuid-Holland

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Zuid-Holland wil een regio zijn die voorop loopt bij de transformatie naar een nieuwe economie. Daarom zet de provincie extra in op innovatie en start met het Startup in Residence-programma.

De provincie nodigt startups met frisse, vernieuwende ideeën uit om te helpen bij het realiseren van provinciale ambities. Voor startups is het een mooie kans om de provincie als ‘launching customer’ binnen te halen.

Startup in Residence

Gedeputeerde Adri Bom-Lenstra (Economische Zaken) onthulde het nieuws tijdens de New Business Summit. Een groot netwerkevent voor startups dat op 25 januari werd gehouden in het Zuid-Hollandse provinciehuis. Het programma van de provincie is nog niet bekendgemaakt. Dit is te vinden vanaf 19 februari op de website van Startup in Residence. Naast Zuid-Holland werken ook o.a. Amsterdam, Utrecht,Noord-Holland. Gelderland en het Ministerie van Defensie met Startup in Residence.

Ook voor Rotterdamse startups!

Ben jij een startup die het wel ziet zitten om met maatschappelijke uitdagingen aan de slag te gaan? Hou dan het programma van de provincie Zuid-Holland in de gaten: https://startupinresidence.com/zuid-holland/.