Subsidie Circular Plastics NL: Duurzaam Plastic Gebruik Voor Ondernemers

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Circulair
    • Geldzaken
Afbeelding ter ondersteuning nieuwsbericht subsidie circular plastics: hand die blauw gerecycled plastic vasthoudt

Ondernemers, ontdek de subsidie Circular Plastics NL(CPNL) voor duurzaam plastic gebruik. Draag bij aan een afvalvrije economie en een groenere toekomst.

Weg met Plastic Afval

Ben je ondernemer en gebruik, verwerk, of produceer je plastic? Of onderzoek je hergebruik van plastic reststromen? Je kan actief bijdragen aan de overgang naar een afvalvrije economie.

Hoe kan jij bijdragen?

Met CPNL-subsidie kan jij partners betrekken om plastic te recyclen en duurzaamheid te bevorderen. Doe mee en verminder plasticafval, terwijl je ons milieu beschermt en toekomstige generaties ondersteunt.

CPNL-subsidie: Duurzaamheid in Actie

De subsidie Circular Plastics NL, beheerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), bevordert circulaire plasticoplossingen. Het is de kans om te innoveren, kosten te besparen en een positieve milieubijdrage te leveren.

Hoe aanvragen?

Bekijk de officiële RVO-website voor gedetailleerde CPNL-subsidie-informatie en aanvraagprocedures: CPNL Subsidie – RVO. Start uw duurzaamheidsreis vandaag.

Samen voor een Duurzame Toekomst

Ondernemers in Rotterdam, bundel krachten en zet in op een plasticafvalvrije economie. Met de CPNL-subsidie kunnen we samenwerken voor een groenere toekomst. Grijp deze kans en bouw mee aan een circulaire economie waarin afval tot het verleden behoort. Hier kan je meer lezen over circulair ondernemen in Rotterdam.

Deel deze pagina