>
Foto: Pixabay

Ondernemers kunnen Tozo 3 aanvragen

8 oktober 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vanaf nu kunnen ondernemers Tozo 3 bij de gemeente Rotterdam aanvragen. Tozo is een tijdelijke regeling van de overheid en helpt ondernemers met de financiële gevolgen van het coronavirus.

Je kunt van oktober 2020 tot en met maart 2021 een uitkering levensonderhoud en/of een eenmalige lening voor bedrijfskapitaal aanvragen. De voorwaarden voor Tozo 3 zijn hetzelfde als bij Tozo 2. Zo telt onder andere het inkomen van uw eventuele partner mee. En wordt er niet gekeken naar de levensvatbaarheid van je bedrijf. De Tozo wordt níet automatisch verlengd. Dus als je eerder al Tozo kreeg, moet je toch opnieuw een aanvraag indienen.

Tozo 3 aanvragen

Je vraagt Tozo 3 aan via het digitale aanvraagformulier op https://www.ondernemen010.nl/actueel/tozo3-aanvragen/. Let op: Je kunt alleen in de maanden oktober en november 2020 de uitkering met terugwerkende kracht aanvragen. Voorbeeld: Je dient op 15 november een aanvraag in, dan kun je de uitkering vanaf 1 oktober aanvragen. Vanaf 1 december 2020 kun u de uitkering alleen aanvragen vanaf de 1e van de maand waarin je de aanvraag doet.

Meer informatie over de voorwaarden, het aanvraagformulier en veelgestelde vragen: https://www.ondernemen010.nl/actueel/tozo3-aanvragen/.