>

Upstream Festival – 100% online

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Van 21 - 27 september transformeert de Metropoolregio Rotterdam in de plek waar startups, scale-ups, investeerders, corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld. Upstream biedt – 100% online - een breed scala aan evenementen, gericht op het mogelijk maken van innovaties die de overgang naar de next economy versnellen. Een economie die digitaal, CO2-neutraal, circulair en inclusief is.

Up!Rotterdam organiseert dit evenement samen met meer dan 35 publieke en private partners, zoals de gemeenten Delft, Den Haag en Schiedam, Innovation Quarter, MRDH, innovatie hubs en corporates. We bundelen in deze week de activiteiten die door partners uit Rotterdam (incl. onze eigen collega’s), Den Haag, Delft en Schiedam georganiseerd worden voor startups, scale-ups, innovatief MKB, corporates en talent. Hiermee wordt invulling gegeven aan de 5 pijlers van het actieprogramma van Up!Rotterdam: toegang tot talent, kapitaal en internationale markten, het versterken van het innovatie ecosysteem en de regio op de kaart zetten als de plek voor innovatief en duurzaam ondernemerschap. Denk bijv. aan matchmaking door Rotterdam Unlocked tussen startups en corporates om challenges op het gebied van circulair op te lossen en matchmaking door PHX tussen scale-ups en internationale investeerders.

Spreekt het onderwerp je aan of ben je benieuwd hoe je in deze tijden online de krachten kunt bundelen en je doelgroep verder kunt helpen, schrijf je dan gratis in: https://www.upstreamfestival.com/upstream/ingoregister