>

Willem Sulsters en Jos Melchers genomineerd als Vastgoedman

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De titel Rotterdamse Vastgoedman wordt toegekend aan degene die een positieve bijdrage heeft geleverd aan Rotterdam. Zowel Willem Sulsters als Jos Melchers zijn genomineerd voor de titel Rotterdamse Vastgoedman van het jaar.

Stemmen

Tot 29 juni 2018 kunt u uw stem uitbrengen. Tijdens de Rotterdamse Vastgoeddag op 5 juli wordt een top 3 geselecteerd uit de genomineerden met de meeste stemmen. De bezoekers van de Rotterdamse Vastgoeddag bepalen deze dag wie de winnaar van de titel wordt.

Rotterdamse Vastgoeddag

Tijdens de Rotterdamse Vastgoeddag komen de vastgoedsector uit de regio Rotterdam bij elkaar. Sprekers uit de praktijk geven actuele informatie en hun visie op verschillende facetten van vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan: hoe ziet de vraag naar kantoren, woningen, winkels en logistiek vastgoed er nu in de komende jaren uit? De Rotterdamse Vastgoeddag staat dit jaar in het teken van de toekomst.

Kijk voor meer informatie en het programma op: https://vastgoedjournaal.nl/vastgoedkalender/308/rotterdamse-vastgoeddag-2018