Dame aan de telefoon kijkend op een laptop
© Digiwerkplaats Rijnmond

Versterk de online positie van jouw bedrijf via de trajecten van Digiwerkplaats Rijnmond

 • Inhoudstype:
  • Artikel
 • Thema’s:
  • Digitaal
  • MKB010 Next

Digitalisering biedt grote kansen voor ondernemers. Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen, meer omzet generen en klanten werven via online sales- en marketing, en veilig online ondernemen. Digiwerkplaats Rijnmond koppelt jou aan jong, toekomstgericht en creatief talent dat je ondersteunt bij digitale vraagstukken.

Talententeams

Jouw opdracht is voor studenten dé manier om het geleerde in de praktijk te brengen. Ze worden begeleid en gecoacht door docenten en expert bedrijven. Onze talententeams zetten zich dagelijks in voor het beste resultaat van jouw bedrijf! Je krijgt een adviesrapport met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Het aanbod

Iedere ondernemer heeft andere behoefte. Daarom biedt Digiwerkplaats Rijnmond een divers aanbod aan, bestaande uit de volgende trajecten:

 • Website scan: optimaliseer jouw website met praktische tips
 • Weerbaar tegen hackers: verbeter jouw online én offline veiligheid
 • Online marketing strategie: verbeter de online zichtbaarheid van jouw bedrijf
 • Sociale media & content creatie: jouw content in het hart van je klant

Meld je aan vóór 15 augustus

De meeste trajecten starten eind augustus 2022. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol = vol. Latere aanmel­dingen starten later in het jaar. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Na je aanmelding vindt een intakegesprek plaats met onze relatiemanager zodat je gematched kan worden aan jouw talententeam!

Meld je aan via www.digiwerkplaatsrijnmond.nl.

Over Digiwerkplaats Rijnmond

De digitale werkplaats is een landelijk initiatief van Ministerie Economische Zaken en Klimaat en wordt in regio Rijnmond uitgevoerd door IT Campus Rotterdam in nauwe samenwerking met het beroepsonderwijs, ondernemersnetwerken en regionale en lokale over­heidspartijen.

Daarnaast is Digiwerkplaats Rijnmond een partner van MKB010>>Next, een programma waarin de gemeente Rotterdam kleine en middelgrote ondernemers stimuleert om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Neem een kijkje op de goodiebagpagina van MKB010>>Next voor handige links en nuttige informatie over digitalisering, duurzaamheid en circulariteit.

Deel deze pagina