>

Verwijderen terrasvlonders

12 oktober 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Heb je de afgelopen maanden gebruik gemaakt van een terrasvlonder? Hiervan kan je tot uiterlijk 31 oktober 2021 gebruik maken. Daarna moeten deze verwijderd zijn. 

Er zijn voor de terrasvlonders drie verschillende situaties mogelijk:

  • Je hebt één of meer duurzame terrasvlonders. Deze vlonders worden, in opdracht van de gemeente, verwijderd door de bouwacademie. Dit doen ze in de weken 43 en 44. Wil je ervoor zorgen dat de opbouw elementen verwijderd zijn als ze langskomen? Als je dit doet in week 42 dan hoef je ook niet aanwezig te zijn als de vlonders worden opgehaald.
  • Je hebt via de gemeente hout opgehaald om zelf een terrasvlonder te bouwen. Deze vlonders moeten ook op 1 november 2021 verwijderd zijn.  Je bent zelf verantwoordelijk voor de opslag of het afvoeren van het hout naar bijvoorbeeld het milieupark.
  • Je hebt zelf een terrasvlonder geregeld of gebouwd zonder materiaal van de gemeente. Ook dan moet je de vlonders per 1 november weghalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opslag of het afvoeren van de gebruikte materialen.  

 

 

Vragen of meer informatie?

Alle informatie voor horecaondernemers vind je op onze horecapagina in het Coronaloket.

Heb je nog vragen over het verwijderen van de terrasvlonders? Neem dan contact met ons op via het mailadres vlondersdv@rotterdam.nl. Voor aanvullende vragen neem je contact op met je Horecagebiedsadviseur of het Horecaloket.