>
Foto: Pixabay

Virtueel Life Science & Health 010-netwerkontbijt

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Op 24 september 2020 vindt het LSH010-ontbijt weer plaats. Aanmelden voor dit netwerkontbijt kan hier. Vanwege de lopende COVID-19 pandemie vindt dit ontbijt online plaats.

Het LSH010-ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse Life Sciences & Health-sector. Een presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.


Programma

Tijdens dit netwerkontbijt besteden wij uitgebreid aandacht aan ‘Virtual Reality: van angstreductie tot pijnbestrijding’ met interessante sprekers uit de medische sector, pitches van VR- bedrijven en smartsessies. Meer informatie over het programma en de sprekers:
https://www.lifesciencesandhealth010.nl/events/sh010-ontbijt-donderdag-24-september-2020/

 

Over het LSH010-ontbijt

Vier keer per jaar vindt in Rotterdam het LSH010-ontbijt van Life Sciences & Health010 plaats. Professionals in Life Sciences & Health bouwen gericht aan een relevant netwerk en worden geïnspireerd met best practices en innovaties uit de sector. Sluit u zich graag aan bij het LSH010 netwerk? Meld u dan aan voor het LSH010-ontbijt van 24 september via bovenstaande link.