SLIM-subsidie: Vraag ‘m aan voor 30 maart!

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Geldzaken
    • Regelen

Tot donderdag 30 maart 17:00 uur is het voor individuele mkb-ondernemingen nog mogelijk om een SLIM-subsidie aan te vragen. Deze subsidie helpt ondernemers bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in hun bedrijf.

Beeld ter illustratie SLIM-subsidie

SLIM-subsidie

Met de subsidie kunnen bedrijven initiatieven opzetten om je werknemers gedurende hun loopbaan blijvend te laten ontwikkelen. Zo zijn ze altijd goed inzetbaar en blijven ze hun werk leuk en uitdagend vinden.

Voorschot

Mkb-ondernemers kunnen bij de subsidieverlening een voorschot aanvragen van 50% van het toegekende subsidiebedrag. Het resterende bedrag wordt na vaststelling van de einddeclaratie van aanvragers toegekend. Het verstrekken van een voorschot kan helpen de aanloop- of de eerste projectkosten van de mkb-ondernemer te dekken en daadwerkelijk met het project te beginnen.

Meer informatie SLIM-subsidie

Meer informatie over de subsidie en hoe je deze aan kunt vragen lees je op de site van de Rijksoverheid. Voor een overzicht van alle subsidies voor ondernemers kijk je op de subsidiepagina van Ondernemen010.

Vragen over ondernemen in Rotterdam?

Als je een ondernemersvraag hebt of meer informatie wilt, dan wil je natuurlijk gelijk met de juiste persoon in contact komen. Ondernemers kunnen met al hun vragen terecht bij de Ondernemersbalie van de gemeente Rotterdam. Op werkdagen zijn de collega’s van de Ondernemersbalie tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Deel deze pagina