Foto: Arjen-Jan Stada

Ik werk in de sport

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ook in de sportsector goed voelbaar. Op deze pagina bieden we sportorganisaties actuele informatie. Je vragen mail je naar ondernemersbalie@rotterdam.nl.
 

De nieuwe landelijke maatregelen die tijdens de persconferentie van 13 oktober zijn aangekondigd gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Er moet voldoende bewijs zijn in vermindering van het aantal besmettingen en de druk op de reguliere zorg alvorens met zekerheid te kunnen zeggen dat de maatregelen effect hebben en dus heroverwogen kunnen worden.

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

Voor iedereen vanaf 18 jaar dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Bekijk het volledige overzicht op de website van de rijksoverheid.

Sport (verenigingen en kantines)

Ook sportverenigingen en -kantines zijn financieel geraakt door de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Op deze pagina vind je informatie over de (financiële) regelingen, het noodfonds en de sinds 1 juli geldende coronamaatregelen. Neem voor coronagerelateerde vragen rechtstreeks contact op met Rotterdam Sportsupport via het e-mailadres coronavirus@rotterdamsportsupport.nl of bel medewerker René Biemans op 06 23 82 58 15. Ook als je even wilt sparren of jouw zorgen over de club wilt delen, kun je bij hem terecht.

Bekijk ook

Alle hulp op een rij
Regelingencheck
Veelgestelde vragen
Handige links