>

Wereldhavendagen in M4H Rotterdam!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Op zaterdag 7 september zijn er tussen 10:00 en 16:30 uur guided tours langs de innovatieve en creatieve makers van M4H en RDM Rotterdam.

Merwe-Vierhavens (M4H) is de meest vooruitstrevende stadshaven van Rotterdam. Een gebied in transformatie, van haven en stad. Waar de maritieme en industriële geschiedenis plaatsmaakt voor de crossovers van morgen. Tussen start-up en multinational, tussen creativiteit, ondernemerschap en technologie. Waar de toekomstige maakindustrie nu al bloeit en impact maakt. Een plek waar experiment, creatie en groei volop de ruimte krijgen. Verschillende woon- en werkmilieus zich moeiteloos vermengen. Hier woon je, werk je en leer je. In de
proeftuin van de nieuwe economie.

Stad & Haven
Gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam werken samen aan de transformatie van een oud havengebied met een rijke maritieme en industriële geschiedenis naar een nieuw stadsdeel van Rotterdam met een innovatieve mix van woon-werkmilieus.

Tour M4H!
Boek een tour onder leiding van onze vaste gidsen en kom meer te weten over de gebiedsontwikkeling van deze stadshaven, en ontmoet de ondernemers in M4H. Je ontdekt welke uitvindingen en oplossingen zij ontwikkelen en maken voor een duurzame toekomst van onze stad en haven. Onder begeleiding van een ervaren tourguide kom je op de meest bijzondere plekken en maak je kennis met pioniers, de innovatieve makers en vernieuwers met lef!

Rotterdam Makers District
M4H vormt samen met RDM Rotterdam het Rotterdam Makers District. Daarom bezoek je tijdens de tour ook de overkant van de Maas. RDM is dé plek voor innovatie in de haven; hier krijgt de maakindustrie van de toekomst vorm. Het biedt plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – werken zij hier samen aan innovaties die bijdragen aan een slimme haven. Een plek die je gezien moet hebben!

Bestel direct je tickets: www.m4hrotterdam.nl