>
Foto: De mensen op deze foto zijn allen negatief getest op het coronavirus

Winnaars Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2021

8 april 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dit zijn de winnaars van de Rotterdamse Zakenvrouw Awards!

Woensdag 7 april werden, na een jaar van uitstel vanwege Covid, de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2020-2021 uitgereikt. Tijdens deze vierde editie van de verkiezing, ging Nina Hooimeijer van BIRD er met de titel Zakenvrouw van het Jaar Met Personeel vandoor. Danielle van Grondelle van DVG’s World won de award Zakenvrouw van het Jaar Zonder Personeel en Sanne de Vries van De Pizzabakkers was het Aanstormend Talent van de avond. Voor het eerst werd er dit jaar ook de award uitgereikt in de categorie Directeur/Manager met personeel. Deze titel ging naar Nadia Barquioua van Stichting JOZ. De winnaars ontvingen de Rotterdamse Zakenvrouw Awards in bijzijn van wethouder Roos Vermeij (Economie, wijken en kleine kernen), die het belang van de prijs benadrukte.

 

Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award

De Rotterdamse Zakenvrouw Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam als voorbeeld voor andere ondernemers. De Zakenvrouwen van het Jaar in Rotterdam zijn een voorbeeld voor andere vrouwelijke ondernemers. Naast visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap worden de Rotterdamse zakenvrouwen beoordeeld op hun successen, onderscheidend vermogen, en maatschappelijke betrokkenheid en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam.

 

Organisatie 

De organisatie van de zakenvrouwverkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde, Yvette Huijsmans en Patricia Gijp. Met de Zakenvrouw van het Jaar Awards in Rotterdam willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar ook andere vrouwelijke ondernemers stimuleren zichzelf te ontwikkelen en op de kaart te zetten.