Zorgen over je bedrijf? Er is hulp

  • Inhoudstype:
    • Nieuws
  • Thema’s:
    • Coronaloket010
Winkelstraat met wandelend publiek en aan de rechterkant koopwaar: bloemen en fruit en uithangborden van de winkeliers.
Fotografie Rhalda Jansen

Inflatie en stijgende energieprijzen kunnen tot financiële zorgen leiden bij ondernemers en mkb’ers. Ben jij zo’n ondernemer of mkb’er? Maak jij je zorgen over je bedrijf? Blijf niet rondlopen met je zorgen. Er is er hulp.

Financiële zorgen over je bedrijf

Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) van gemeente Rotterdam kan je adviseren, coachen en mogelijk financieel ondersteunen. Zo kun je in aanmerking komen voor een Bbz-uitkering als je als ondernemer financieel niet (meer) rond komt. Lees hier of Bbz ook voor jou een van toepassing is. Het RBZ helpt verder bij het aanpakken van je schulden.

Verder met je bedrijf

Naast het RBZ staan andere organisaties klaar om je te adviseren en te helpen. Op Ondernemen in de toekomst staat een overzicht van landelijke en regionale organisaties waar je contact mee kunt opnemen, voor een volgende stap van je bedrijf.

MKBDoorgaan.nl biedt onafhankelijke, gratis hulp aan mkb’ers en zzp’ers bij ontstane problemen.

Geldzorgen

De gemeente Rotterdam en de landelijke overheid denken na over regelingen waarmee ze ondernemers met geldzorgen en in nood kunnen helpen. Op Ondernemen010 vind je op de pagina Geldzorgen een overzicht van bestaande regelingen en tips waarmee je misschien bent geholpen.

Zorgen over je bedrijf door hoge energierekening

Als ondernemer kun je je uitgaven verminderen door op energie te besparen. Benieuwd hoe jij dat kan doen? Bekijk dan hier onze praktische, energiebesparende tips en ga meteen aan de slag.

Deel deze pagina