Agenda

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Agenda

 • Kick-off: Duurzaam Doen Facilicom

  15jan

  Facilicom heeft de ambitie om in 2025 een volledige circulaire dienstverlening te realiseren op de locatie in Rotterdam. Om die reden zijn alle (potentiele) leveranciers uitgenodigd op dinsdag 15 januari tijdens de kick-off bijeenkomst.

  Lees meer
 • Bijeenkomst Ruimte voor Bedrijven

  22jan

  Speel je een rol in de ontwikkeling van Rotterdamse bedrijventerreinen? Of is je bedrijf hier gevestigd? Neem dan deel aan de bijeenkomst 'Ruimte voor Bedrijven' op 22 januari 2019.

  Lees meer
 • Netwerkontbijt Zorginnovatie 23 januari 2019

  23jan

  Middenin de eHealthweek vindt een extra editie van het netwerkontbijt zorginnovatie plaats in Rotterdam. Onderwerp? eHealth natuurlijk!

  Lees meer
 • Internationalisering, een must voor het MKB

  04feb

  Internationalisering, een must voor het MKB! Hoe maak je de stap naar het internationale ondernemerschap? Welke markten passen het beste bij jouw onderneming? Ontdek het tijdens deze MKB bijeenkomst op 4 februari 2019.

  Lees meer
 • Rotterdam Unlocked

  18feb

  Rotterdam trekt graag innovatieve bedrijven naar de stad. Met Rotterdam Unlocked brengt de gemeente samen met innovatiepartner Get in the Ring start-ups en grote bedrijven bij elkaar om uitdagingen op te lossen en deals te sluiten.

  Lees meer
 • Save the date: EVR 2019

  04mrt

  Benieuwd? Noteer dan maandagmiddag 4 maart in uw agenda en denk samen met ons en anderen mee over de toekomst van Rotterdam.

  Lees meer
 • Make it happen in Austin

  08mrt

  Rotterdam has participated in the 2018 edition and in collaboration with New Dutch Wave we are currently making plans for 2019.

  Lees meer