Agenda

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Agenda

 • Startersavond Zwijndrecht

  22mei

  Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering?

  Lees meer
 • Lening voor Rotterdamse kunstenaars en creatieven

  23mei

  Rotterdamse kunstenaars, creatieven en culturele instellingen met ambitie opgelet! De gemeente Rotterdam lanceert in samenwerking met Cultuur + Ondernemen de Rotterdamse Cultuurlening. Een leenfaciliteit bedoeld voor bijvoorbeeld productiekosten, apparatuur, inrichting van werk- of presentatieruimte, maar ook voor marketing- of communicatiecampagnes.

  Lees meer
 • Port Cyber Café - Leren van cyberincidenten

  23mei

  Op donderdag 23 mei 2019 komen we weer samen voor een nieuwe editie van het FERM Port Cyber Café. De bijeenkomst zal deze keer plaatsvinden in Brasserie La Cocotte, gelegen op het bedrijventerrein De Gadering in Hoogvliet.

  Lees meer
 • Netwerkevent Scale

  23mei

  Samen groeien en elkaar helpen staat centraal. Wij starten met speeddaten, waardoor ondernemers elkaar direct leren kennen en leggen kaartjes op tafel zodat zij dieper in gesprek kunnen gaan over hun onderneming en eventuele problemen die zich voordoen. Daarnaast dagen wij hen uit om na de denken over de 'why' van de onderneming in plaats van de 'what'.

  Lees meer
 • Startup Funding Event

  06jun

  Op 6 juni 2019 organiseert Startup Funding Event Global vanaf 16.00 uur het gratis te bezoeken Startup Funding Event in de Doelen, Rotterdam. Het idee: bekende ondernemers én inspirerende startups krijgen het podium om hun verhaal te vertellen.

  Lees meer
 • World Food Day Rotterdam

  13okt

  Op zondag 13 oktober 2019 is het zo ver: World Food Festival! Kom naar dit gratis evenement voor jong en oud in en rond de Markthal van 12:00 – 18:00. Zie hoe voedsel in een kas wordt geteeld, proef de lekkerste producten en doe mee met de aardappeloogstdag. Of schrijf je in voor één van onze excursies bij voedselbedrijven uit de regio Rotterdam

  Lees meer