agenda

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Agenda

 • Slim aan de slag met de toekomst van jouw bedrijf

  19sep

  Hoe zie jij de toekomst van jouw bedrijf? Ga slim aan de slag met de toekomst van jouw bedrijf. Creëer jouw toekomst en leer van topexperts en succesvolle ondernemers tijdens de workshop Slim aan de Slag met de toekomst van jouw bedrijf.

  Lees meer
 • Kennislunch: De Miljoenennota

  20sep

  Voor jou als ondernemer is het interessant om te weten welke invloed de Miljoenennota het komend jaar heeft op de bedrijfsvoering en belastingzaken. Bernard Devilee, belastingdeskundige, bespreekt de belangrijkste zaken die spelen voor ondernemers in 2019, met name op fiscaal terrein.

  Lees meer
 • Masterclass: duurzaamheid

  27sep

  Meer weten over duurzaamheid? Op donderdag 27 september is de masterclass over dit onderwerp.

  Lees meer
 • Logistiek010+: tijd voor een volgende stap

  03okt

  Op 3 oktober 2018 organiseren Transport en Logistiek Nederland (TLN), evofendex, De Verkeersonderneming en gemeente Rotterdam Logistiek010+, het event voor ondernemers in de transport of logistiek in & rond Rotterdam.

  Lees meer
 • Innovation Expo

  04okt

  Wil jij innovatie versnellen? Helpen om sociale en ruimtelijke uitdagingen te tackelen? Kom naar de Innovation Expo 2018.

  Lees meer
 • UTC 2018

  05okt

  Wil jij weten hoe je succesvol een innovatiedistrict kunt ontwikkelen? Niet enkel via theorie, maar juist praktijkgericht? Meld je dan nu aan voor de Urban Transformation Conference (UTC) op 5 oktober. Je gaat als deelnemer met praktische oplossingen naar huis. Het gevolg? Goede ideeën voor de economische groei van je bedrijf, gebied of de stad!

  Lees meer
 • ZZp-event: Succesvol ondernemen in de zorg

  18okt

  Het aantal zzp’ers neemt nog altijd gestaag toe. De afgelopen 5 jaar zijn er in Nederland bijna 220.000 zzp’ers bijgekomen. In Nederland zijn er momenteel zo’n 927.000 zzp’ers actief. Het ZZP-event: succesvol ondernemen in de zorg helpt u verder opweg!

  Lees meer
 • MKB Ondernemerscongres

  01nov

  MKB Ondernemerscongres van RTL Z. Hét MKB event van Nederland. Ook in deze vierde editie krijg je alle inspiratie en kennis om energiek een nieuw jaar in te gaan.

  Lees meer
 • Cleantech Summit 2018

  21nov

  Met meer dan 150 deelnemers uit heel Europa is de cleantech summit hét jaarlijkse event waar innovators en investeerders elkaar vinden.

  Lees meer