40ste Havencongres Rotterdam 2022

  • Inhoudstype:
    • Congres
  • Thema’s:
    • Maritiem

The roaring twenties: Competitive edge vs maatschappelijk draagvlak.

We leven in een turbulente tijd met veel uitdagingen waar we de schouders onder moeten zetten. Daarnaast lijkt het maatschappelijk draagvlak bij burgers op een dieptepunt en is ook de politiek zeer verdeeld en versnipperd. Hoe leid je je bedrijf en je team door deze roerige periode?

We maken er een feestje van op 19 april, ben jij er ook bij?

schip op nieuwe waterweg met  windmolens op achtergrond
© Joep Boute

Enkele onderwerpen uit het programma:

Een digitale veilige haven

Het is aan de orde van de dag, hoe houd je je bedrijf digitaal veilig? Voor een haven met cruciale functies en waar data een steeds grotere rol inneemt, staat dit hoog op de agenda en is ook essentieel voor onze concurrentiekracht. Op welke vier hoekstenen staat een goed security huis? We laten ons inspireren door Frank Breedijk, CISO Schuberg Philis en stond aan de wieg van het DIVD en het Nederlands Security Meldpunt, gevolgd door een “Ask Me Anything”-sessie waar u hem en Evelien Bras van FERM Rotterdam het hemd van het lijf kunt vragen. Deze interactieve expertsessie is belangrijk voor elke directeur in de haven.

The roaring twenties

De ontwikkelingen gaan in hoog tempo en dat is hard nodig, 2030 wordt daarbij een mijlpaal. De afgelopen twee jaar waren een achtbaan voor velen. Wat is er nodig om de haven te laten werken als de motor achter onze economie en voor verduurzaming? Allard Castelein, CEO Port of Rotterdam

De toekomst van de industrie in Nederland

Het is onderwerp van discussie, jagen we de bedrijven niet weg uit Nederland? Dit terwijl er zulke goede en positieve initiatieven zijn op verduurzaming en innovatie, waar we als Nederland een leidende rol in kunnen pakken. Interview met:

  • Hans van den Berg, directievoorzitter Tata Steel
  • Ellis Deelen, COO Nobian
  • Jos van Winsen, Directeur Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam

Evenement informatie

Begindatum
19 april 2022, 11:00
Einddatum
19 april 2022, 18:00
Locatie
LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD , Rotterdam

Aanmelden?

Ga naar: Havencongres Rotterdam 2022

Deel deze pagina