Technologie en mode: een vrouwelijke combinatie

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Female Venture Rotterdam

Omschrijving:
In een tijd waarin de snelheid van technologievoortgang hoog is en technische oplossingen bijna in elke sector te vinden zijn. Het is interessant om te zien dat vrouwen een voortrekkersrol hebben in de veranderende mode-industrie. Tijdens Female Venture op 18 september ontmoet je succesvolle vrouwen die door willen ontwikkelen met waar ze goed in zijn.
Begindatum:
18 september, 19:00 uur
Einddatum:
18 september, 23:00 uur
Kosten:
5,-
Meer informatie:
Aanmelden

Programma:

  • Ervaar de kracht van een verhaal
  • Maak contact met andere inspirerende vrouwen
  • Ideeën uitwisselen

De sprekers; Twee geweldige dames die hun eigen bedrijf begonnen met het begrijpen van de link tussen innovatie en vakmanschap.

Onze eerste spreker: Simone Tertoolen - ze studeerde Industrial Design aan de TU Delft en werkte voor TomTom voordat ze de moedige stap nam om een ​​high-tech tas te ontwerpen die nog steeds de essentie van mode en design bevat. Op 18 september vertelt ze over haar carrière, haar interesse in details en perfectie en haar liefde voor design.

Onze tweede spreker: Bianca Blom - ze komt uit een ondernemende familie, studeerde bedrijfseconomie en besloot uiteindelijk om haar passie voor schoenen te volgen. Na het voltooien van een ambachtelijke schoenmaker cursus, merkte Bianca een gebrek aan innovatieve ontwerpen op de markt en besloot om haar eigen ontwerp te ontwerpen! Bianca Blom startte LINJA-shoes om een ​​van haar persoonlijke frustraties op te lossen. Ze hield altijd van hoge hakken, maar haatte het ongemak bij het dragen ervan. Lees meer over Bianca Blom en LINJA-shoes op haar website.

Vóór, tussen en na de keynotes zullen er geweldige momenten zijn om met elkaar in contact te komen, ideeën uit te wisselen, uitdagingen in het bedrijfsleven te bespreken en te ondersteunen. Drankjes en kleine hapjes zijn inbegrepen.
 

Locatie:

CIC Rotterdam
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam