Bakkie Impact: Zonder winst geen impact

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Sociaal ondernemen
Afbeelding voor het evenement Bakkie Impact: zonder winst geen impact

Donderdagmiddag 26 oktober organiseert Voor Goed Agency een nieuw Bakkie Impact met als thema: Zonder Impact geen winst. Met de inzichten van impact ondernemers, zoals Freshtable. En met de expertise op het gebied van investeringen van Social Impact Fonds Rotterdam (SIF-R) behandelen we een centrale vraag. Namelijk: hoe verhoudt geld verdienen zich tot de maatschappelijke waarde van mijn onderneming? Voor elke (sociaal) ondernemer die graag impact maakt is het een belangrijke vraag, en daar zullen we vol op in gaan!

Bakkie Impact – sprekers

Spreker 1: Linda Boer – Senior Adviseur bij Social Impact Fonds Rotterdam (SIF-R)

Linda beschikt over meer dan 20 jaar commerciële en managementervaring. Die heeft zij onder andere opgedaan bij een aantal grote internationale uitgeverijen, zoals Wolters Kluwer en Reed Elsevier. Linda heeft een grote passie voor ondernemerschap en innovatie. Zij zet die graag in voor haar werk bij SIF-R.

“Wij werken aan het vergroten van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en het tegengaan van armoede in de stad Rotterdam. We doen dit door te investeren in sociale ondernemingen, reguliere bedrijven én het versterken van samenwerkingen in het Rotterdamse impact ecosysteem.” – Linda Boer

Spreker 2: Yasmina Khababi – Founder Freshtable

Bij Freshtable geloven ze dat je goed kunt doen terwijl je goed eet. Elke maaltijd draagt bij aan de reis naar een inclusieve, gelijke en duurzame wereld. Dit doen zij onder anderen door arbeidsplaatsen aan te bieden aan statushouders en vluchtelingen. Daarnaast maken zij gebruik van duurzame verpakkingsoplossingen.

Yasmina Khababi combineert 10 jaar horecaervaring met academische kennis op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken. Hiermee werd ze benoemd tot ‘Food Held 2022’ en ‘Duurzame Jonge top 100’. Op dit moment ligt de focus van Freshtable op het opschaling van het businessmodel voor langere duurzaamheid van de start up.

Evenement informatie

Omschrijving
Meer informatie en aanmelden
Begindatum
26 oktober 2023, 15:30
Einddatum
26 oktober 2023, 18:00
Locatie
CIC Rotterdam , 45 Stationsplein Groothandelsgebouw, 4e verdieping , Rotterdam, 3013 AK

Deel deze pagina