BlueCity: Venture Meet-up #1

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Circulair
    • Duurzaamheid

Op 4 april 2024 opent RVO een nieuwe subsidieronde voor circulaire ketenprojecten. Deze subsidie is bedoeld voor ondernemers die in bestaande of (deels) nieuwe ketens drempels ervaren door de circulariteit, nieuwheid of samenwerking. Wil je goed voorbereid zijn voor de aanvraag? Meld je aan voor deze meet-up.

Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij het aanvragen van deze subsidie? Hoe vind je geschikte ketenpartners en vul je zo’n aanvraag samen in? Tijdens de meet-up kun je deze en andere vragen stellen. In het plenaire onderdeel deelt een vertegenwoordiger van RVO met ons details over de aanstaande subsidieronde.  Ook vertelt een ondernemer die eerder deelgenomen heeft aan een gesubsidieerd circulair ketenproject over diens ervaring, uitdagingen, tips & tricks. Aansluitend is er tijdens break-out sessies ruimte om te netwerken, vragen te stellen én je eerste ideeën op papier zetten. 

Programma

18:30-19:00 : inloop 
19:00-19:30 : introductie & keynotes
19:30-20:30 : break-outs
20:30-22:00 : afronding en netwerkmoment

Deze meet-up is specifiek bedoeld voor mkb-ondernemers met een circulair product of bedrijven die een reststroom willen verwaarden. Neem dus vooral je beoogde ketenpartner mee. Ben je daar juist nog naar op zoek? Meld je dan aan voor 15 december en het team van BlueCity gaat haar best doen een match voor jou te vinden. Deelname is kosteloos, maar het aantal plekken is beperkt. Aanmelden doe je via het inschrijfformulier achter de aanmeldknop. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Guus Meijer via g.meijer@bluecity.nl.

Over de BlueCity Venture meet-ups

Circulair ondernemen betekent vaak pionieren. Van het vinden van financiering en veiligstellen van een stabiele grondstoffenstroom tot klantwerving, je plek in de markt vinden en bouwen van je eerste fabriek. Je ziet gevestigde namen en vraagt je af, hoe hebben zij dat allemaal geflikt? Kom die vraag stellen tijdens de BlueCity Venture meet-ups! Elke editie lichten we een bouwsteen van circulair ondernemen uit vanuit het perspectief van de ondernemer. We nodigen oprichters van een circulaire onderneming uit om hun succesverhalen te vertellen, fuckups te ownen en geleerde lessen te delen. Ook staat het opdoen van nieuwe contacten in deze meet-ups centraal, of het nu gaat om mede-subsidieaanvragers, investeerders of samenwerkingspartners. Samenwerken is wat ons betreft écht het nieuwe concurreren.

Evenement informatie

Omschrijving
Meer informatie en aanmelden
Begindatum
18 januari 2024, 18:30
Einddatum
18 januari 2024, 22:00
Locatie
Bar Stroom, Rotterdam

Deel deze pagina