Bridge to Possible Skills for Digital Transformation

  • Inhoudstype:
    • Training

De digitalisatie van de regio Rotterdam, waaronder onze haven, industrie en overheid, is in volle gang en de economie van Rotterdam verandert daarin mee. Gekoppeld aan de zoektocht naar meer en beter opgeleid digitaal talent bij nieuwe werknemers biedt dit kansen en uitdagingen. Momenteel zien we dat er in elke organisatie nog veel onbenut en noodzakelijk potentieel aanwezig is. De helft van de Nederlanders geeft aan dat ze persoonlijk betere digitale vaardigheden nodig hebben voor hun werk. Met de beschikbare technologie zijn digitale (basis)vaardigheden van vitaal belang en voor bedrijven is dit van grote invloed op de groei en kostenbeheersing.

Save the date

Graag nodigen wij je op 22 november (14:00 – 16:00) uit bij IT-Campus Rotterdam (Scheepsbouwweg 11, 3089 JW) voor een kennismaking met dit opleidingsaanbod om de vele mogelijkheden voor jouw onderneming met je te delen in een event met
andere werkgevers in de Rotterdamse regio, haven en industrie. Wethouder Simons (haven en economie) zal het startschot geven aan het Bridge to Skills programma in Rotterdam.

Traject ‘Fast Lane Benelux’

We gaan gelijk goed van start! Je kunt jouw interne- en extern talenten nu aanmelden voor een volledig vergoed opleidingstraject
tot ‘IT-servicedesk medewerker’ bij IT-opleider Fast Lane Benelux. Jij en jouw onderneming kunnen zich direct aanmelden voor dit traject. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname. Let wel: aan deelname zijn overheidsvoorwaarden verbonden.

Klik hier om je aan te melden voor deze kosteloze bijeenkomst.

Evenement informatie

Begindatum
22 november 2022, 14:00
Einddatum
22 november 2022, 16:00
Locatie
IT-Campus Rotterdam, Scheepsbouwweg 11, Rotterdam, 3089 JW

Deel deze pagina