KVK Business Challenge HI-tech

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hi-tech busuness challenge

Omschrijving:
KVK Business Challenge organiseert samen met Holland Instrumentation (HI) en InnovationQuarter (IQ) KVK Business Challenge HI-tech.
Begindatum:
01 november, 00:00 uur
Einddatum:
30 november, 23:00 uur
Kosten:
Deelname is kosteloos. Na aanmelding krijgen de deelnemers direct toegang tot het online open innovatieplatform van Business Challenge. Na aanmelding krijg je direct toegang tot het online open innovatieplatform van Business Challenge.
Meer informatie:
Aanmelden.

Programma:

Deze Business Challenge brengt innovatie-uitdagingen van grote technische bedrijven en de innovatiekracht van het MKB samen. Zowel ‘live’ als op het online open innovatieplatform van Business Challenge. Het doel is samen vernieuwen en nieuwe business ontwikkelen. Grote bedrijven beschikken over een sterk netwerk, kennis en groot marktaandeel én hebben toegang tot financiële middelen. Maar ook zij hebben uitdagingen. Innovatieve MKB’ers staan bekend om hun creativiteit, snelheid en vernieuwende ideeën. Een perfecte match voor innovatieve oplossingen en nieuwe business.

Kick-off

KVK Business Challenge HI-tech start donderdag 1 november bij de KVK in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de innovatie-uitdagingen van grote technische bedrijven, waarvoor zij samenwerking met innovatieve MKB’ers zoeken, live gepresenteerd. Je maakt er kennis met de grote bedrijven achter de uitdagingen:  Airbus, Krohne, Lely, Demcon, EMHA, Marflex en HTC parking & security.

De Encounter bijeenkomst vindt plaats op 1 november 2018 van 16:30 tot 19:00 uur in het gebouw van KVK, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam.

Online bouwen aan oplossingen

In de maand november gaan jullie vervolgens met elkaar in gesprek over de uitdaging via het online platform. In december worden de matches voor een innovatieve samenwerking gemaakt. De KVK, HI en IQ staan als initiatiefnemers daarna ook klaar om te ondersteunen de wederzijdse intenties om te zetten in daadwerkelijke samenwerking.