Coach – inspiratie en netwerk event voor sportondernemers

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap

Voor sport- en beweegondernemers in Rotterdam organiseert Sportbedrijf Rotterdam ieder jaar een event. Met als doel ondernemers te inspireren, een boost in hun onderneming te geven en gelegenheid tot netwerken te bieden. Dit jaar zal dit event over sportondernemen plaatsvinden op 08 oktober 2023 van 13.00 – 17.30 uur. De aftrap wordt gedaan door inspirator en motivator Ray Klaassens (bekend van Kamp van Koningsbrugge). In de middag volgen diverse sessies waaruit je zelf kan kiezen. Denk aan de onderwerpen zoals effectief ondernemen, het optimaliseren van je socials, ontwikkelingen in de sport en hoe je hier als ondernemer op in kunt spelen. Dus, ben je sportaanbieder in Rotterdam? Meld je snel aan!

Programma:

De warming-up

Het event start met een warming-up van Ray Klaassens. Bekend geworden van ‘Kamp van Koningsbrugge.’ Hij neemt zijn jarenlange ervaring mee in zijn (inspiratie)sessie. Geen commando’s deze keer, maar een portie veerkracht, mindset en samenwerken.

Ray Klaassens, inspirator en motivator, bekend van Kamp Koningsbrugge. Ray doet de warming up tijdens het Coach event.

De wedstrijd

Deel zelf jouw wedstrijd in. Maak een keuze voor de eerste en tweede helft. Trends in de sport, PT-tje in je socials, van brede tot niche markt: er komen diverse onderwerpen voorbij. Kies per ronde de sessie die bij jou past en geef zo invulling aan je persoonlijke boost.

Sportondernemen: Van idee naar wereldwijd succes

Van voetbaltrainer in Rotterdam West naar een trainingsconcept voor de wereldtop. Patrick is een veel gevraagde trainer door diverse spelers op het hoogste niveau. Wil je leren van zijn reis en gemaakte keuzes? Dan is deze sessie iets voor jou!

Jouw socials onder de loep door RauwCC

Een PT-tje online. Van de trends tot do’s en dont’s. Liesbeth en Lou helpen jou een stap verder in je socials.

Business Growth – effectief ondernemen

Wat is ervoor nodig om jouw onderneming te laten groeien? Zowel in ledenaantal als nettoresultaat? Najim is eigenaar van zowel verschillende succesvolle bedrijven als concepten en neemt jou mee in effectief ondernemen.

Sportondernemen in Rotterdam: Inspelen op de behoefte

Hoe ontwikkelt de stad Rotterdam zich? Waar ligt de behoefte van de Rotterdammer en hoe kan jij daar met jouw onderneming op inspelen? David neemt je mee in een stad die nooit stilstaat.

Evenement informatie

Begindatum
08 oktober 2023, 13:00
Einddatum
08 oktober 2023, 17:30
Locatie
Hal4 aan de Maas, Watertorenweg 200, Rotterdam , 3063 HA

Nu inschrijven

Contact

Deel deze pagina