Cyberbeelden uitgelegd

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Digitaal

Actuele cyberbeelden uitgelegd in het Port Cyber Café op 30 juni

FERM Port Cyber Café
© FERM

Het FERM Port Cyber Café van donderdag 30 juni aanstaande staat in het teken van cyberbeelden. En dan vooral de vertaalslag van de cyberbeelden voor bedrijven in de Rotterdamse haven.

30 juni gaan we aan tafel met Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam en het NCSC om actuele rapporten, waaronder het Cyberbeeld Rotterdam te bespreken. De bijeenkomst is uiteraard digitaal te volgen via de link die je ontvangt na aanmelding. Participanten en publieke partners zijn fysiek welkom in de FERM studio. Deze editie wordt namelijk georganiseerd vanuit Main Deck in Spijkenisse, waar ook publiek welkom is. 


FERMe vertaalslag van cyberbeelden

Cyberaanvallen kunnen voor de maatschappij ontwrichtend zijn en grote economische schade veroorzaken. Aanvallen kunnen zo verstorend zijn dat ze langdurig impact hebben op burgers, organisaties en ketens. FERM beschikt over diverse cyberbeelden die de meest actuele situatie in kaart brengen. FERM kan daardoor aandacht besteden aan het weerbaar maken tegen actuele en toekomstige cyberaanvallen en dreigingen.

In een paneldiscussie gaan we in gesprek over actuele dreigingsbeelden en de vertaalslag die we gezamenlijk kunnen maken om de juiste informatie uit al die rapporten te halen én te benutten. Ook vertellen we je over het cyberbeeld waar FERM aan werkt om de collectieve input van onze partners specifiek te maken voor de organisaties in onze achterban, hun keten en de gehele regio.  

Aanmelden Port Cyber Café

We hopen je op donderdag 30 juni weer van harte welkom te heten bij een nieuwe editie van het FERM Port Cyber Café. Meld je aan via aanmelden@ferm-rotterdam.nl om je op te geven voor de link om de digitale bijeenkomst bij te wonen. Je ontvangt dan vóór de 30ste de juiste link om deel te nemen. FERM-participanten en onze publieke partners worden uitgenodigd om fysiek in de studio aan te schuiven en krijgen daarover apart bericht.

Details online bijeenkomst

Datum: donderdag 30 juni 2022
Locatie: digitaal (link volgt na aanmelding)
Start: 16.00 uur | Einde 17.00 uur.

Meer informatie over maritiem ondernemen vind je hier: maritiem-ondernemen

Evenement informatie

Begindatum
30 juni 2022, 16:00
Einddatum
30 juni 2022, 17:00
Locatie
digitaal (link volgt na aanmelding)

Deel deze pagina