Dag van de Ondernemer MKB Rotterdam

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap
Dag van de ondernemer MKB Rotterdam Rijnmond

Op 18 november is het weer de jaarlijkse Dag van de Ondernemer. Op deze dag wordt door het hele land extra respect getoond voor ondernemers en hun belang voor Nederland. Worden zij in het zonnetje gezet en wordt er waardering uitgesproken voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. 

In Rotterdam doen wij daar uiteraard aan mee met de jaarlijkse Dag van de ondernemer, een evenement georganiseerd door mkb Rotterdam Rijnmond en de gemeente Rotterdam. Dit jaar op het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel in Rotterdam. Het thema dit jaar is ‘vitaliteit’. Zowel gericht op vitaal gezonde medewerkers (lichaam en geest), maar ook gericht op financieel fitte bedrijven. Er is een plenair programma en een netwerkborrel. Op het informatieplein staan ondernemers die zich bezighouden met Vitaliteit. Je kunt daar direct laten testen hoe het met jouw gezondheid gesteld is.

Tijdens het plenaire gedeelte zal dagvoorzitter Frank Vijg o.a. de Rotterdamse Wethouder Economie, Robert Simons, interviewen. Maar ook key note speaker Martin van Assendelft (Mr. Vitality) zal het podium betreden. Ieder bedrijf is anders en stelt andere eisen aan zijn medewerker. Door de werkplek te bezoeken, samen te werken met het management en zich te verbinden met de medewerker brengt Martin als Vitaloog voor bedrijven de bewustwording en ideeën om samen te werken aan de vitale medewerker. Een vitale medewerker kan daardoor ook gezond oud worden. Als er een spreker is die kan motiveren en inspireren over vitaliteit (duurzaam) is het Martin wel!

Programma 18 november:
15:00 uur         Inloop en opening informatieplein
15:45 uur         Wethouder Economie, Robert Simons
15:55 uur         Programma Zwaar Weer met Hans Klein Swormink
16:05 uur         Keynote speaker Martin van Assendelft, Mr. Vitality
16:30 uur         Borrel op het informatieplein
18:00 uur         Einde
 
Locatie: Kamer van Koophandel, Blaak 40, Rotterdam

Evenement informatie

Omschrijving
Aanmelden
Begindatum
18 november 2022, 15:00
Einddatum
18 november 2022, 18:00
Locatie
Ondernemersplein KVK – Blaak 40

Deel deze pagina