De mobiele wijkhub in Delfshaven

 • Inhoudstype:
  • Event
 • Thema’s:
  • Ondernemerschap

Op dinsdag 23 april zijn we aanwezig in de wijk Delfshaven om ondernemers te helpen met ondernemersvragen. Ben je ondernemer uit die buurt en heb je vragen? Kom op dinsdag 23 april tussen 10:00 en 19:00 uur langs bij de mobiele wijkhub vlakbij metrostation Delfshaven.

Ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie komen de medewerkers van de balie op bezoek in de wijk Delfshaven met de mobiele wijkhub. De (mobiele) wijkhub is een plek in de wijk waar bewoners en ondernemers zich welkom voelen en waar zij terecht kunnen met hun vragen en problemen.

 • Ben je op zoek naar informatie over vergunningen?
 • Heb je behoefte aan verduidelijking over het bestemmingsplan?
 • Welke ondersteuningsmogelijkheden zijn beschikbaar?
 • Wens je informatie met betrekking tot bedrijfsafval?
 • Heb je een vraag over belastingzaken of parkeren?
 • Of heb je een andere vraag?

Kom dan op dinsdag 23 april tussen 10:00 en 19:00 uur langs bij de mobiele wijkhub op de Schiedamseweg.

Locatie

Metrostation Delfshaven
Jan Kruijffstraat 55, 3026 VN Rotterdam

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. De balie is te vinden op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. De Ondernemersbalie is tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch en per mail bereikbaar. Met de persoonlijke service bij de Ondernemersbalie biedt de gemeente veel ondernemers dienstverlening op maat. In het kader van dit jubileum organiseren we het hele jaar ondernemersevents en delen we heel veel inspiratieverhalen van ondernemers die zijn begonnen bij onze Ondernemersbalie.

40 jaar Ondernemersbalie – inspiratieverhalen

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Verhalen die een inspiratiebron voor velen zijn. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie spraken we deze ondernemers. Je leest er alles over op onze jubileumpagina!

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Evenement informatie

Begindatum
23 april 2024, 10:00
Einddatum
23 april 2024, 19:00
Locatie
Metrostation Delfshaven, Jan Kruijffstraat 55, Rotterdam, 3026 VN, Nederland

Deel deze pagina