De Rotterdamse Stadsondernemer #12: Duurzaam Ondernemen

 • Inhoudstype:
  • Meet-up
 • Thema’s:
  • Circulair
  • Duurzaamheid
Ayuk Bakia (Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022) en Scifo Minaard van Falafval
Ayuk Bakia (Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022) en Scifo Minaard van Falafval © Levien Willemse

Ben of wil jij als ondernemer ook aan de slag met duurzaamheid en circulariteit? Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de 3 P’s: People, Planet & Profit. Dit betekent dat je in jouw bedrijfsvoering rekening houdt met de effecten op werknemers, het milieu en de maatschappij. Kom naar het event van de Rotterdamse Stadsondernemer en laat je inspireren.

Duurzaam ondernemen is inmiddels meer dan alleen een nobel streven. Het is een noodzaak voor bedrijven geworden. Simpelweg omdat de overheid en de consument steeds meer vragen om duurzame oplossingen. Je kunt als ondernemer dus beter vandaag nog beginnen dan morgen. Om je te inspireren en op weg te helpen, organiseren we op 7 juli een event over dit onderwerp.

Verschillende inspirerende Rotterdamse ondernemers vertellen elk een heel eigen verhaal over Duurzaam Ondernemen en circulariteit. Ze bespreken niet alleen de successen, maar ook de fuck-ups.

Onder leiding van moderator Maudi Oerlemans gaan we de discussie aan met:

 • Jelmer Hendriks van Savvy
 • Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022, Ayuk Bakia van Falafval
 • Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen van WEAR
 • Anne Sonnleitner en Tessa Overboom van Potjes & Deksels

We eindigen de middag met een informele zomerse netwerkborrel.

Let op: via Ondernemen010 bezoek je dit event gratis, volg deze link om je via Ondernemen010 aan te melden!

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatie platform voor en door Rotterdamse groei-ondernemers. Het platform dat in 2018 is opgericht wordt ondersteund door Ondernemen010 , Rabobank, Gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam Rijnmond, Bibliotheek Rotterdam, Entnest, Epic in de Running, Nian Consultancy, De Happy Fit Challenge en Tryb | content creators.

Evenement informatie

Omschrijving
Ben of wil jij als ondernemer ook aan de slag met duurzaamheid en circulariteit? Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de 3 P’s: People, Planet & Profit. Dit betekent dat je in jouw bedrijfsvoering rekening houdt met de effecten op werknemers, het milieu en de maatschappij.
Begindatum
07 juli 2022, 13:30
Einddatum
07 juli 2022, 17:00
Locatie
Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam, 3016 BK

Deel deze pagina