De Rotterdamse Stadsondernemer #18: Slimmer ondernemen

  • Inhoudstype:
    • Event
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap

Op donderdagmiddag 25 april staat ‘slimmer ondernemen’ centraal. Niet harder maar slimmer werken, helpt jouw onderneming vooruit! Hoe organiseer je jouw onderneming zo, dat je met minder inspanning, meer bereikt? Slimmer ondernemen betekent het effectief en efficiënt inzetten van beschikbare middelen, technologieën en strategieën om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Dit thema behandelen we uitgebreid tijdens het ‘slimmer ondernemen’ evenement op donderdagmiddag 25 april 2024 van 13:30 tot 17:00.

Voor deze bijeenkomst werkt de Stadsondernemer samen met 40 jaar Ondernemersbalie. In Rotterdam, de stad van innovatie en ondernemerschap, zitten veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. Vanwege het 40-jarige bestaan wordt dit evenement mede mogelijk gemaakt door Ondernemersbalie 40 jaar.

Programma

Onder leiding van moderator Sander Slegtenhorst gaan we het gesprek aan met vier innovatieve Rotterdamse ondernemers:

De middag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel waar je met elkaar en de sprekers nog kunt netwerken.

13:30 inloop
14:00 start programma
16:30 einde programma en borrel

Erbij zijn?

Meld je snel via de link aan om nog een early bird ticket inclusief borrel te bemachtigen voor maar 9,95 euro. Hierna zijn de reguliere tickets beschikbaar voor 17,50 euro.

De Stadsondernemer

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatie platform voor en door Rotterdamse groei-ondernemers. Het platform dat inmiddels vijf jaar bestaat, wordt ondersteund door onder meer: Ondernemen010, Rabobank, Gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam Rijnmond, Bibliotheek Rotterdam en Rotterdamse Uitdaging.

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. De balie is te vinden op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. De Ondernemersbalie is tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch en per mail bereikbaar. Met de persoonlijke service bij de Ondernemersbalie biedt de gemeente veel ondernemers dienstverlening op maat. In het kader van dit jubileum organiseren we het hele jaar ondernemersevents en delen we heel veel inspiratieverhalen van ondernemers die zijn begonnen bij onze Ondernemersbalie.

40 jaar Ondernemersbalie – inspiratieverhalen

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Verhalen die een inspiratiebron voor velen zijn. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie spraken we deze ondernemers. Je leest er alles over op onze jubileumpagina!

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Evenement informatie

Begindatum
25 april 2024, 13:30
Einddatum
25 april 2024, 17:00
Locatie
Kamer van Koophandel, Blaak 40, Rotterdam, 3011 TA, Nederland

Deel deze pagina