Economische Verkenning Rotterdam (EVR) 2022

 • Inhoudstype:
  • Livestream
 • Thema’s:
  • Circulair
  • Duurzaamheid
  • EVR
  • Maritiem

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

De coronapandemie heeft de economie van Rotterdam en regio voor grote uitdagingen gesteld. Wat gebeurde er het afgelopen jaar in de economie? Wat waren de gevolgen voor de arbeidsmarkt en hebben we door het vele thuiswerken geen kantoren meer nodig? Welke trends zijn hierin te ontdekken. Welke houden aan en welke zullen weer afzwakken?

Vast staat dat de klimaatverandering vraagt om een meer duurzame en circulaire economie. In de Economische Verkenning Rotterdam 2022 op 8 maart gaan we hierop in en maken we de economische kerngegevens van Rotterdam en regio bekend.

Op de online bijeenkomst van dinsdag 8 maart a.s. presenteren wij de EVR 2022. Reserveer 8 maart 15.30 uur alvast in uw agenda. Nog geen bericht ontvangen, maar wel geïnteresseerd? Mail naar EVR@rotterdam.nl en ontvang de officiële uitnodiging met de laatste informatie.

Programma

PROGRAMMA

15.30 uur Talkshow onder leiding van Geert Maarse met wethouder Roos Vermeij, Joline Jolink (modeontwerper en eigenaar JOLINE JOLINK duurzame mode), Jan Hoeflaken (adjunct-directeur Recycling Kombinatie REKO BV) en Sabine Biesheuvel (algemeen directeur van BlueCity) over de kansen voor circulaire economie in Rotterdam.

16.20 uur Vraaggesprek met Frank van Oort (Erasmus Universiteit Rotterdam), Walter Manshanden (NEO Observatory), Gilbert Bal (Roots Beleidsadvies) en Jeroen van Haaren (Erasmus Universiteit Rotterdam.

17.00 uur Einde event

Ga voor het laatste nieuws over de EVR naar www.evr010.nl.

Volg de EVR live!

Volg de online talkshow live via ons YouTube kanaal of hieronder.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Evenement informatie

Begindatum
08 maart 2022, 15:30
Einddatum
08 maart 2022, 17:00

Economische Verkenning Rotterdam

Interesse maar nog geen uitnodiging? Mail voor een uitnodiging voor het gratis online event.

Deel deze pagina