Starter: KVK Startersdag

  • Inhoudstype:
    • Beurs
Starter? Ga naar de kvk startersdag?

Voor jezelf beginnen. Dat roept veel vragen op. Op de KVK Startersdag op zaterdag 4 november vind je alle antwoorden als starter. Zo ben je in één dag klaar voor je start. Meld je gratis aan en laat je inspireren.

Starter – klaar voor de start?

Je eigen bedrijf, misschien droom je er al jaren van. Wellicht weet je niet waar je moet beginnen. Of ben je al een tijdje bezig, en ben je bang dat je iets over het hoofd ziet en loop je tegen nieuwe vragen aan. Op de KVK Startersdag vind je alle antwoorden. Over bijvoorbeeld belastingen, het schrijven van een ondernemingsplan, je (uur)tarief en het vinden van klanten.

Stel je ondernemersvragen aan adviseurs van KVK of een van de andere organisaties, zoals de Belastingdienst of Qredits. Of volg presentaties en workshops over de start van je bedrijf. Aan het einde van de dag ben je helemaal klaar voor je start.

KVK Startersdag

Tijdens de KVK Startersdag krijg je antwoord op al je vragen. Stel  je eigen programma samen en kies maximaal twee sessies over bijvoorbeeld klanten vinden, je bedrijf starten in 10 stappen of een ondernemingsplan maken. Daarnaast kun je vragen stellen aan KVK adviseurs of aan een van de andere organisaties, die je vindt in een van de vier themagebieden:
– Ik als ondernemer
– De organisatie van mijn bedrijf
– Marketing en online ondernemen
– Belastingen en financiën
Op de beursvloer is van alles te beleven; een photobooth voor een professionele LinkedIn-foto, diverse KVK-tools die je nog beter van start laten gaan en interactieve workshops.  

Evenement informatie

Omschrijving
Meer informatie en gratis aanmelden
Begindatum
04 november 2023, 10:00
Einddatum
04 november 2023, 16:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Deel deze pagina