>

Eerste editie van de Dutch Health Week

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De Dutch Health Week

Omschrijving:
Van 18 tot en met 21 mei vindt de allereerste editie van de Dutch Health Week plaats. De Dutch Health Week is een nieuw, meerdaags online evenement waarin de toekomst van de gezondheidszorg centraal staat. Onder het motto ‘Let’s improve health together’ slaan de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support de handen ineen met de Prix Galien, de Vrije Universiteit en de Open Universiteit. Tijdens de Dutch Health Week komen vakgenoten, experts en deelnemende partners uit de zorgsector en life sciences bijeen om inspiratie op te doen over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en kennis met elkaar te delen.
Begindatum:
18 mei, 00:00 uur
Einddatum:
21 mei, 00:00 uur
Kosten:
-
Locatie:
Online
Meer informatie:
Kijk hier voor meer informatie over Dutch Health Week

Programma:

Er is een sterk inhoudelijk programma dat is opgebouwd uit afwisselend keynotes door toonaangevende sprekers, rondetafelgesprekken met experts en bestuurders, netwerkbijeenkomsten, break-out sessies en demo video’s van interessante producten en diensten.

Onderwerpen die tijdens het online programma op de agenda staan zijn duurzaamheid, digitalisering van de zorg, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie.

Meer informatie over de Dutch Health Week is hier te vinden.