Erasmus Data Summit

  • Inhoudstype:
    • Congres
  • Thema’s:
    • Arbeidsmarkt
    • Digitaal

Creëren van het toekomstige arbeidspotentieel: Wat is de impact van (Gen) AI op werk.

Erasmus Data Summit

Dit jaar zal de Erasmus Data Summit zich richten op Creating the Future Workforce. Samen met experts uit de academische wereld en het bedrijfsleven bespreken we de impact van (Gen) AI op werk.

Hoe verandert dit de manier waarop we werken, onderwijs geven, vaardigheden verwerven, leren of onderzoek doen? Welke invloed heeft dit op gelijkheid, het creëren van kansen, innovatie, veiligheid, gezondheidszorg en welzijn?

De inloop start om 13.00 uur en we sluiten af met een netwerkborrel en een inspirerende Immersive Tech Fair met innovatieve expo’s en demo’s voor een hands-on ervaring. Helaas zal dit ook het laatste jaar zijn van Gerrit Schippers in zijn rol als uitvoerend directeur van ECDA. Dit is dan ook de gelegenheid om hem samen te bedanken voor al zijn inzet!

Sprekers

Sprekers en deelnemers aan de Immersive Tech Fair worden binnenkort bekend gemaakt. Onder hen zijn Frank Buytendijk (futurist/digitaal ethicus, Gartner), Jovana Karanovic (universitair docent bij de afdeling Technologie en Operations Management) en Michel van Genderen (intensivist, hoofd van EMC Data Lab). En er zullen nog veel meer spannende namen en organisaties volgen!

Organisatie

Het evenement wordt namens de Erasmus Universiteit Rotterdam georganiseerd door het Erasmus Centre for Data Analytics, ondersteund door ErasmusX, Erasmus Q-Intelligence, ErasmusMC Data Hub, AIpact & Convergence.

Door de kloof tussen technische kennis (Delft) en kennis uit het zakelijke en sociale domein (Rotterdam) te overbruggen, willen we datatech-ondernemers, vertegenwoordigers van de overheid en het bedrijfsleven, universiteiten en studenten die met AI & Immersive tech werken helpen bij het opzetten van bedrijven en zichzelf en hun organisaties laten groeien om zich te concentreren op de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Inschrijven en meer informatie

Schrijf je hier in voor het evenement. Alle deelnemers ontvangen alle relevante informatie en updates.

Evenement informatie

Begindatum
18 april 2024, 13:00
Einddatum
18 april 2024, 18:00
Locatie
Erasmus University Rotterdam Campus, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam, – Summit: Aula; Immersive Tech Fair: Theil gebouw (naast Aula)

Deel deze pagina