Expertsessies voor ZZP‘ers in de Zorg

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Ben je actief als zzp’er in de zorg en zoek je nieuwe manieren om klanten te vinden en te binden? Hoe bepaal je straks jouw uurtarief en hoe ga je passende opdrachten via bemiddelingsbureaus vinden? Op welke wijze speelt de AVG een rol en ga je om met de diverse financieringsvormen in de zorg? Meld je dan nu aan voor het event ‘Expertsessies voor ZZP‘ers in de Zorg’ op donderdag 17 oktober 2019 in Rotterdam. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam in samenwerking met de Kamer van Koophandel en KenniZ, het kennisplatform voor zorgondernemers in Nederland.
Begindatum:
17 oktober, 16:00 uur
Einddatum:
17 oktober, 21:00 uur
Meer informatie:
Aamelden

Programma:

Tijdens de kennisavond, die plaatsvindt op het OnderNemerSplein in Rotterdam, krijg je antwoord op al je ondernemersvragen. We richten ons specifiek op ondernemers in de zorg omdat we zien dat het een groeisector is met veel kansen voor zelfstandigen.

Na een plenaire opening door een inspirerende keynote zijn er workshops over verschillende onderwerpen zoals wet- en regelgeving (o.a. participatiewet), financiën, belasting AVG - persoonsgegevens en HRM-vraagstukken voor de ZZP'er in de Zorg. Je kunt hier je vragen bespreken met andere ondernemers en experts. De avond is gratis en er wordt voor een lekkere maaltijd gezorgd. Zien we je donderdag 17 oktober? Wees welkom!