Expositie Ondernemersbalie 40 jaar

  • Inhoudstype:
    • Event
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van de Ondernemersbalie. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie is er een expositie in het Timmerhuis. Voor iedereen gratis toegankelijk vanaf 28 maart tot 18 april.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de cookies geaccepteerd zijn.

Opening expositie Timmerhuis op 3 april 2024 door wethouder Robert Simons in bijzijn van de ondernemers

Namens het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie is er een expositie vormgegeven op de begane grond van het Timmerhuis. De expositie toont verhalen van lokale ondernemers die met hulp van de Ondernemersbalie hun dromen hebben gerealiseerd. En de toewijding en visie van degenen die hebben bijgedragen aan hun groei en evolutie. Als onderdeel van het MKB-actieprogramma is het dan ook een viering van het ondernemerschap en een erkenning van de cruciale rol die de Ondernemersbalie speelt in het ondersteunen van een veerkrachtige en innovatie lokale economie. De gratis toegankelijke expositie is te zien vanaf 28 maart tot 18 april 2024 op de begane grond van het Timmerhuis.

Evenement informatie

Omschrijving
Het Timmerhuis is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.
Begindatum
28 maart 2024
Einddatum
17 april 2024
Locatie
Timmerhuis, Halvemaanpassage 1, Rotterdam, 3011 AH , Nederland

40 jaar Ondernemersbalie – inspiratieverhalen

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Verhalen die een inspiratiebron voor velen zijn. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie spraken we deze ondernemers. Je leest er alles over op onze jubileumpagina!

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Deel deze pagina