Werkneemster is toegetreden tot de arbeidsmarkt
Fotografie Erno Wientjes

Feestelijke start Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds

  • Thema’s:
    • Arbeidsmarkt
    • Ondernemerschap
    • Sociaal ondernemen

Om de arbeidsmarkt te versterken lanceert het Regionaal Werkbedrijf Rijnmond het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds (RAP). Het fonds biedt tot 50% cofinanciering aan arbeidsmarktparticipatie- en transitieprojecten. Je bent van harte welkom bij de officiële start van het fonds, met een feestelijk programma en inspirerende sprekers.

Werkneemster is toegetreden tot de arbeidsmarkt
Fotografie Erno Wientjes

Evenement informatie

Begindatum
04 oktober 2023, 15:30
Einddatum
04 oktober 2023, 18:00
Locatie
Centrale Bibliotheek, Theaterzaal, Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam

Tot 50% cofinanciering

RAP richt zich op instroom en het behoud van werk in de cruciale maatschappelijk sectoren, zoals de zorg, het OV en de techniek. Het fonds biedt tot 50% cofinanciering aan projecten die leiden tot een reductie van personeelstekorten en meer participatie in de arbeidsmarktregio. Ook projecten die bijdragen aan de economische transities -energie, digitalisering en de circulaire economie- komen voor cofinanciering door het RAP in aanmerking. Op woensdag 4 oktober wordt het fonds officieel gestart en kan je een aanvraag indienen op de website van het WerkgeverServicepunt Rijnmond.

Informatie en een aanvraag doen bij het RAP

Organisaties, bedrijven, onderwijsinstellingen en brancheverenigingen kunnen bij het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds een project indienen. Tijdens de bijeenkomst op woensdag 4 oktober ben je in de gelegenheid om je idee met het team van RAP te bespreken en vragen te stellen. Ook zorgen we voor een inspirerende keynote spreker die de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zal duiden. Reserveer de datum vast in je agenda.

Programma lancering RAP

16.00 uur: Welkomstwoord door wethouder Versnel
16.10 uur: Key-note speaker Sabine Dobbe Veldkamp *
16.30 uur: Introductie RAP en Q&A Steunpunt RAP
17:00 uur: Netwerkborrel met mogelijkheid tot consultatie Steunpunt RAP

* Sabine Dobbe Veldkamp is Manager Data, Analyse en Development bij de Intelligence Group, het data- techbedrijf gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens haar keynote zal zij dieper ingaan op de trends én toekomst van recruitment en dearbeidsmarkt

Aanmelden

Meld je nu aan voor de lancering van het nieuwe Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds.

Deel deze pagina