Foto: Life Science and Health 010

Health Business Week 2021

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Het grootste gezondheidsevenement in Nederland

Omschrijving:
De Health Business Week (HBW) is het grootste gezondheidsevenement in Nederland (22 februari – 5 maart 2021) waar studenten, bedrijven, opinieleiders en interessante sprekers elkaar ontmoeten, netwerken en inspireren.
Begindatum:
22 februari, 00:00 uur
Einddatum:
05 maart, 00:00 uur
Meer informatie:
Bezoek de Health Business Week website

Programma:

Met trots kunnen zij vermelden dat dit de grootste zorg gerelateerde business week van Nederland is en vieren zij in 2021 een tweede lustrum! Tijdens deze week worden ongeveer 1100 bachelor-, pre-master- en masterstudenten van de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) uitgenodigd, maar ook alle andere universitaire studenten geïnteresseerd in de Nederlandse zorgsector en zij ontmoeten leiders van bedrijven en organisaties uit de zorg. De HBW is een initiatief van SHARE, de faculteitsvereniging van de studie Health Policy and Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ook tijdens deze uitdagende tijd van het Covid-19 virus zorgen zij ervoor dat getalenteerde studenten met toonaangevende zorg gerelateerde bedrijven in contact komen. Zoals u weet gaat de zorg altijd door en daarom is dit evenement dit jaar extra van belang. Het centrale thema van deze 10e editie is ‘The New Healthcare Era’. De uitdagende periode van vandaag zorgt ervoor dat we samen in actie moeten komen om de zorg naar het volgende niveau te tillen. Innovatie en implementatie vanuit de hele zorgsector is hierbij noodzakelijk.

Klik hier voor meer informatie.