Immersive Tech Week 2023

  • Inhoudstype:
    • Congres
  • Thema’s:
    • Digitaal
    • Innovatie

Immersive Tech Week, van 28 november t/m 1 december, is een uniek evenement waar zaken doen, creativiteit, innovatie, onderzoek en kunst elkaar ontmoeten om de impact van nieuwe technologieën op onze planeet, cultuur en samenleving te verkennen.

© Immersive Tech Week

Laat je 5 dagen onderdompelen in virtuele werelden en meeslepende technologieën, waar eindeloze mogelijkheden wachten. Duik in een mensgerichte verkenning van XR, VR, AR, AI, ruimtelijk computergebruik. Laat je creativiteit de vrije loop, doorbreek grenzen en maak een positieve impact met jouw ideeën. Maak je klaar voor een buitengewone week vol innovatie, ontdekking, verbindingen en grenzeloze mogelijkheden!

Programma 2023

Kijk hier om een indruk te krijgen van het programma, zoals dat tot nu toe bekend is: voorlopig programma Immersive Tech Week

Sprekers

Karen Palmer

Karen Palmer is de storyteller van de toekomst en een bekroonde XR-maker, futurist en TED-spreker die de implicaties van AI en technologie op maatschappelijke structuren onderzoekt. Zij stelt deelnemers in staat de toekomst vandaag te ervaren door het gebruik van film en met behulp van technologieën voor kunstmatige intelligentie en gezichtsherkenning.

Hsin-Chien Huang

Hsin-Chien Huang is bekend om zijn baanbrekende werk in het integreren van geavanceerde technologieën met kunst, literatuur, design en toneelvoorstellingen. Hij is sinds 1995 een drijvende kracht in interdisciplinaire projecten en innovatieve bijdragen. Tijdens zijn sessie wordt hij vergezeld door Astrid Kahmke en Francois Klein op het podium en Jean-Michel Jarre online om licht te werpen op hoe immersive technologieën dynamische samenwerkingen over de grenzen heen kunnen bevorderen.

Mel Slater

Mel Slater is onderzoeker van het Institute of Neurosciencesaan van de Universiteit van Barcelona en mededirecteur van het Event Lab (Experimental Virtual Environments for Neuroscience and Technology). Momenteel coördineert hij het European Metaverse Research Network, een organisatie die uit acht organisaties uit heel Europa bestaat en tot doel heeft onderzoek te doen dat de kansen en potentiële voordelen van het metaverse concept onderzoekt, en tegelijkertijd de potentiële risico’s en uitdagingen ervan beoordeelt.

Tickets

Voor meer informatie en tickets: immersivetechweek/tickets

Evenement informatie

Begindatum
28 november 2023, 09:00
Einddatum
01 december 2023, 23:00
Locatie
De Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL, Rotterdam

Deel deze pagina