Agenda

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Agenda

 • Lezing 'Impact van Artificial Intelligence op de zorg'

  20jun

  Tijdens het #LSH010-netwerkontbijt in RotterdamScienceTower houdt Egge van der Poel een lezing over artificial intelligence en de zorg.

  Lees meer
 • Kennislunch Circulaire economie

  20jun

  Rotterdam is een ‘Living Lab’ ofwel proeftuin als het gaat om de circulaire economie. De weg naar een nieuwe, duurzamere economie vraagt ons om anders te denken en anders te kijken naar de stad.

  Lees meer
 • PortXL Shakedown

  20jun

  Benieuwd naar de nieuwste innovaties en technologieën in de maritieme wereld? Kom naar de 4e editie van PortXL Shakedown in Rotterdam in de Onderzeebootloods en voel de kracht van de Vier Elementen.

  Lees meer
 • De Rotterdamse Stadsondernemer

  27jun

  Ben je net gestart met je eigen onderneming? De Stadsondernemer brengt beginnende ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de vierde editie van de Rotterdamse Stadsondernemer.

  Lees meer
 • Lezing Privacy en cybersecurity

  27jun

  Lector Mortaza Shoae Bargh houdt op donderdag 27 juni aanstaande in de Rotterdamse Kunsthal zijn openbare les. In zijn voordracht gaat hij in op de kloven (‘gaps’) die gedicht moeten worden om de mogelijkheden en kansen die de alom tegenwoordige informatiesystemen ons bieden, ook voor de toekomst veilig te stellen en in te lossen.

  Lees meer
 • Masterclass ruimte voor bedrijven in de stad

  08jul

  Woningbouw is belangrijk voor de stad Rotterdam. Werkgelegenheid voor al die Rotterdammers ook. In de beperkte ruimte die we nog hebben in de stad ontstaat er steeds vaker verdringing van functies. Hoe kunnen de functies elkaar versterken?

  Lees meer
 • Cyber Security Event

  11jul

  Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime! Ook u kunt voorkomen dat u slachtoffer wordt. Kom naar deze conferentie en zorg dat u veilig bent!

  Lees meer
 • World Food Day Rotterdam

  13okt

  Op zondag 13 oktober 2019 is het zo ver: World Food Festival! Kom naar dit gratis evenement voor jong en oud in en rond de Markthal van 12:00 – 18:00. Zie hoe voedsel in een kas wordt geteeld, proef de lekkerste producten en doe mee met de aardappeloogstdag. Of schrijf je in voor één van onze excursies bij voedselbedrijven uit de regio Rotterdam

  Lees meer