Foto: InfraExperience

InfraExperience

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Omschrijving:
Op 23 april 2020 vindt InfraExperience plaats in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. De nieuwe generatie hbo/wo studenten en young professionals kunnen daar zien wat de dynamische, creatieve en innovatieve wereld van infra te bieden heeft. InfraExperience is een event vol interactieve belevingen zoals virtual en augmented reality, games, speeddates en escape rooms.
Begindatum:
23 april, 10:00 uur
Einddatum:
23 april, 17:00 uur
Locatie:
RDM Onderzeebootloods in Rotterdam
Meer informatie:
Infra Experience

Programma:

Infra is tegenwoordig niet meer dat traditionele vak dat je misschien van oudsher kent. Het is gaaf werk waarmee jij jouw steentje bijdraagt aan de manier waarop mensen in de toekomst met elkaar in contact komen. Zowel fysiek als digitaal. Het gaat over mogelijkheden. Over de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwikkeling duurzame windmolenparken
  • Engineering veilige infrastructuur zelfrijdend vervoer
  • Programmering robots t.b.v. prefab-producties
  • Digitale infra 5G oplossingen

 De infrasector evolueert en voor deze evolutie, deze revolutie, hebben we nieuwe vaardigheden nodig. Nieuwe technieken en talenten. Talenten zoals jij! Want samen met jou creëren we niet alleen de toekomst, we zíjn die toekomst!

Welke toevoegde waarde kun jij leveren? Aan welke nieuwe skills is er behoefte? Welke aansprekende projecten komen er in de toekomst? Welke opgaven staat de sector te wachten? Wat kan ik vanuit mijn opleiding betekenen in de infra? Tijdens InfraExperience kom je hierachter middels een beleving in de vorm van bijvoorbeeld een game, virtual reality, speeddaten met werknemers en inhoudelijke opdrachten uit het werkveld.

Dus, ben jij die young professional (HBO- / WO-student of starter) en wil jij onderdeel zijn van deze dynamische community met een even creatieve als innovatieve cultuur die continu in beweging is? Kom dan naar InfraExperience!

Over InfraExperience

InfraExperience is een nieuwe productie van Rotterdam Ahoy en wordt gelanceerd door InfraTech, het nationale platform voor de hele infrasector. Met InfraTech werpt Rotterdam Ahoy zich al jarenlang op als faciliterend partner van de Nederlandse infrasector waarbij zij de branche helpt met grote en impactvolle uitdagingen.

InfraExperience komt voort uit het toenemende aantal studenten dat tijdens de vakbeurs aanwezig is en daarnaast de behoeften van partners en exposanten van InfraTech om voor de toekomst van de sector meer instroom te genereren. HBO/WO studenten, starters en young professionals kunnen ervaren hoe het is om te werken binnen de infrasector en welke ontwikkelingen er spelen.