InfraTech 2023

 • Thema’s:
  • Bereikbaarheid
  • Innovatie
  • Transformatie en ontwikkeling

Al 27 jaar draagt InfraTech bij aan de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven en aan wederzijds begrip tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infrasector. InfraTech is daarmee een belangrijke ontmoetingsplek voor de publieke en private sector.

InfraTech 2023 Thema Move Forward

Kennisprogramma en keynotes

In 2023 biedt InfraTech van 17 tot en met 20 januari, een inspirerend kennisprogramma rondom diverse maatschappelijke thema’s, zoals een nieuwe portfolio aanpak bij vervangings- en onderhoudsprojecten.

Thema’s en trends – Move Forward

De wereld ontwikkelt zich razendsnel, de digitalisering zet door en de energietransitie is dagelijks in het nieuws. De beursvloer van de 15e editie van InfraTech is opgedeeld in de volgende vier thema’s:

 • Water & Riolering
 • Infra
 • Infra & Innovatie
 • Openbare ruimte & Mobiliteit

  InfraTech innovatieprijs

  Met de Innovatieprijs stimuleert InfraTech innovatieve ideeën op het gebied van het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur. Dit kunnen innovaties zijn op allerlei gebieden, bijvoorbeeld vaarwegen, spoorwegen, kabels en leidingen, IT-infrastructuur, wegen, landuitbreidingen, industriële complexen en warmte transportleidingen. 

  Lees hier meer over de genomineerden InfraTech 2023 – innovatieprijs

  De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de beurs op woensdag 18 januari 2023.

  InfraTech Netwerk Platform

  Het in 2021 gelanceerde InfraTech Netwerk Platform krijgt weer een rol. Zo kunnen bezoekers en deelnemers vooraf al relevante matches maken, fysieke en digitale afspraken plannen en hun beursdeelname optimaal indelen. In 2023 zullen enkele pleinen hun programma ook streamen en/of opnemen, zodat het ook via het online InfraTech Platform uitgezonden kan worden.

  Meer informatie

  Meer informatie over InfraTech 2023, de exposanten en het programma vind je op InfraTech 2023: dé beurs voor de infrasector

  Evenement informatie

  Begindatum
  17 januari 2023, 10:00
  Einddatum
  20 januari 2023, 16:00
  Locatie
  Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

  Deel deze pagina