Inloopdag Ondernemersplein KvK Rotterdam

  • Inhoudstype:
    • Event
  • Thema’s:
    • Ondernemerschap

Op donderdag 14 maart is er een inspirerende Inloopdag gepland op het Ondernemersplein in de KvK Rotterdam. We nodigen je dan ook van harte uit om tussen 9.00 en 17.00 uur binnen te lopen. En zoals het bij een Inloopdag hoort: vooraf aanmelden kan, maar is niet verplicht.

Beeld ter illustratie bij event Inloopdag Ondernemersplein
© Rhalda Jansen

Op deze Inloopdag krijg je gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met ervaren adviseurs van partners op het Ondernemersplein. Aarzel niet om al je ondernemersvragen te stellen, variërend van ondernemingsplannen en belastingzaken tot uurtarieven, merken, octrooien, het starten vanuit een uitkering, en financiële vraagstukken.

Aan wie kan je je vragen stellen?

Partners zoals de Belastingdienst, UWV, Qredits, St. Ondernemersklankbord, Gemeente Rotterdam, Bureau Benelux voor de Intellectuele Eigendom, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Hogeschool Rotterdam, Gemeenten Drechtsteden, KVK en natuurlijk de Ondernemersbalie heten je van harte welkom!

Wat kan je verwachten?

Op één dag antwoord op al je vragen over jouw bedrijf van ervaren adviseurs maar ook de mooie kans om andere (startende) ondernemers te ontmoeten. Dit evenement biedt een uitgelezen kans voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ontmoet gelijkgestemden, deel ideeën uit en krijg waardevolle inzichten van ervaren adviseurs.

Kennislunchsessie Richel Monpellier

De Gemeente Rotterdam organiseert op deze Inloopdag, van 12.15 tot 13.00 uur, een boeiende kennislunchsessie met de Rotterdamse zakenvrouw Richel Monpellier. Zij deelt haar ondernemersreis van de afgelopen vijf jaar. Verwacht diepgaande inzichten, waardevolle lessen en praktische tips voor startende ondernemers. Een inspirerende sessie, luchtig gepresenteerd en natuurlijk in een positieve flow. Het aantal deelnemers voor deze inspirerende sessie is beperkt. Meld je direct aan op onze site.

Richel Monpellier organiseert een kennissessie in het kader van 40 jaar Ondernemersbalie

40 jaar Ondernemersbalie

De Ondernemersbalie in Rotterdam bestaat 40 jaar. Wat 40 jaar geleden begon aan een bureau in het toenmalige Hulp en Informatiecentrum in de Bibliotheek in Rotterdam is uitgegroeid tot een balie in de Kamer van Koophandel. Hier kunnen ondernemers terecht met vragen over ondernemen in Rotterdam. De balie is te vinden op het Ondernemersplein in de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. Deze is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. De Ondernemersbalie is tussen 9.00 en 17.00 uur ook telefonisch en per mail bereikbaar. Met de persoonlijke service bij de Ondernemersbalie biedt de gemeente veel ondernemers dienstverlening op maat. In het kader van dit jubileum organiseren we het hele jaar ondernemersevents en delen we heel veel inspiratieverhalen van ondernemers die zijn begonnen bij onze Ondernemersbalie.

The Happy Flow

Ter ere van het 40-jarig bestaan van de Ondernemersbalie zijn we vanuit Ondernemen010 ook in het verhaal van Richel Monpellier, eigenaresse van The Happy Flow, gedoken. Bij binnenkomst in The Happy Flow werden we met open armen ontvangen door Richel. Met een brede glimlach vraagt ze: “Wat wil je drinken? Wees welkom!” Dit warme en gastvrije onthaal is kenmerkend voor Richel en tevens het succes van haar onderneming. Lees binnenkort het hele verhaal van Richel op onze jubileumpagina.

40 jaar Ondernemersbalie – inspiratieverhalen

Rotterdam, de stad van vernieuwing en ondernemen, is de thuisbasis van veel ondernemers die gestart zijn bij de Rotterdamse Ondernemersbalie. Verhalen die een inspiratiebron voor velen zijn. In het kader van het 40-jarige jubileum van de Ondernemersbalie spraken we deze ondernemers. Je leest er alles over op onze jubileumpagina!

Label Ondernemersbalie 40 jaar ter illustratie

Evenement informatie

Omschrijving
Lees meer
Begindatum
14 maart 2024, 09:00
Einddatum
14 maart 2024, 17:00
Locatie
Ondernemersplein Rotterdam KvK, Blaak 40, Rotterdam

Nu inschrijven

  • type: Aanmelden
    prijs: Gratis

Deel deze pagina