iTanks presenteert: het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt

  • Inhoudstype:
    • Meet-up
  • Thema’s:
    • Innovatie
© Joep Boute

De toekomst begint vandaag, en elke dag opnieuw. Daarom is het belangrijk om te blijven bouwen aan die toekomst. Met nieuwe technieken, verbeterde processen en duurzame installaties voor de havengerelateerde industrie. Met de netwerken die we bijeen brengen bij het Rotterdams Innovatie Kerstontbijt én de innovaties die zij meebrengen, kunnen we vanaf morgen het verschil maken. Geen dikke rapporten maar een stevige resultaat! Geen woorden maar daden. Net als ieder jaar willen we graag samen met partners uit het innovatie ecosysteem een mooi en inspirerend Kerstontbijt opzetten.

Innovatiecentrum VONK

Het Kerstontbijt wordt gehouden in Innovatiecentrum VONK in het Timmerhuis. Op deze gloednieuwe plek in hartje Rotterdam hoor je de inspirerende keynote van wethouder Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur) en de laatste innovaties van partners uit het netwerk, zoals SmartFlow, Bostec en Axians. Ook wordt de iTanks Award uitgereikt voor beste innovatie van het jaar!

iTanks organiseert het Kerstontbijt samen met Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en het programma MKB010>>Next, RMSC, Maritime Delta, Buccaneer Delft, Fieldlab Industrial Electrification en RHIA.

Klik hier om je direct aan te melden voor dit evenement. Deelname is gratis.

Evenement informatie

Begindatum
15 december 2022, 07:30
Einddatum
15 december 2022, 10:00
Locatie
Timmerhuis (VONK), Halvemaanpassage 90, Rotterdam, 3011 AH

Deel deze pagina